28 Nisan 2024
  • Ankara17°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa17°C
  • Antalya23°C
  • İzmir20°C

YAZ İÇİN SAÇ BAKIM ÖNERİLERİ...

Güneş, kum, deniz üçlüsüne kavuşmayı iple çekerken, cilt ve saç sağlığımızı aklımızdan çıkıveriyor değil mi? Geriye tatil dönüşü leke basmış ...

Yaz için saç bakım önerileri...

31 Mayıs 2013 Cuma 16:10

Yaz tatilinde saç bakımı nasıl olmalı?


Güneş, kum, deniz üçlüsüne kavuşmayı iple çekerken, cilt ve saç sağlığımızı aklımızdan çıkıveriyor değil mi? Geriye tatil dönüşü leke basmış bir cilt ve yıpranmış saçlarla uğraşmanın derdi kalıyor.


Neyse ki, tatilde cildimize nasıl bakmamız gerektiğini artık öğrendik, şimdi sıra saçlarımızda! Bu yaz saçlarımıza gerekli ilgiyi gösteriyoruz. Kuru ve yıpranmış saçlar artık bizim sorunumuz değil!

Tatil öncesi


Tatile çıkmadan birkaç hafta önceden saçlarımızı ele almaya başlamalıyız. Öncelikle, saçlarımızın güneşten nemini kaybedeceğini göz önünde bulundurarak her zaman kullandığımız şampuanı, dengeleyici bir şampuanla değiştirmeliyiz.

Doğal yöntemlerle hazırlanan bakım kürleri de koruma için son derece etkili olacaktır.

 

 




Plajda


Yaz boyunca sağlıklı ve güçlü saçlara sahip olmak için, güneşlenirken saçlarımıza koruyucu bir sprey kullanmayı alışkanlık edinmeliyiz ve bu işlemi denize her girdikten sonra tekrarlamalıyız.

Saç modeli


Plajda, güneşin altında, saçlarımızı nasıl toplayacağımıza bir türlü karar veremiyoruz. Neyse ki bu sezon saç bantları ve eşarplar çok moda! Saç bantlarıyla hem çok rahat edeceğiz, hem de plajda bile şıklığımızdan ödün vermemiş olacağız.

elmaelma.com

Yorumlar
SON DAKİKA