06 Mayıs 2024
  • Ankara3°C
  • İstanbul8°C
  • Bursa5°C
  • Antalya14°C
  • İzmir12°C

YERLİ MALI TEKLİF EDEN İSTEKLİLER LEHİNE %15 ORANINDA FİYAT AVANTAJI UYGULANMASI

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Yerli Malı Teklif Eden İstekliler Lehine %15 Oranında Fiyat Avantajı Uygulanması hakkında duyuru yayımlandı.

Yerli Malı Teklif Eden İstekliler Lehine %15 Oranında Fiyat Avantajı Uygulanması

25 Nisan 2016 Pazartesi 13:04

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ilgili kurum ve kuruluşların görüşleri alınarak orta ve yüksek teknolojili sanayi ürünleri arasından belirlenen ve her yıl ocak ayında Kamu İhale Kurumu tarafından ilan edilen listede yer alan ürünlerin ihalelerinde yerli malı teklif eden istekliler lehine % 15 (yüzdeonbeş) oranında fiyat avantajı sağlanacağına,

Kamu İhale Kurumu tarafından her yıl Ocak ayında yayımlanan orta ve yüksek teknolojili sanayi ürünleri listesinde yer almayan ürünlerin mal alımları ihalelerinde ise,  yine yerli malı teklif eden istekliler lehine % 15 (yüzdeonbeş) oranında fiyat avantajı sağlanacağına ve ihale dokümanlarının buna uygun olarak hazırlanacağına ilişkin Genel Yazı ektedir.

Önemle Duyurulur.

Yerli Malı Teklif Eden İsteklilere Fiyat Avantajı Uygulanması Konulu Genel Yazı için tıklayınız

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA