30 Nisan 2024
  • Ankara14°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa14°C
  • Antalya21°C
  • İzmir14°C

YÜRÜYEMEYEN HASTA ADIM ATTI... TÜRK DOKTORLARININ BÜYÜK BAŞARISI

İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Klinik Şefi Doç. Dr. Ahmet Akgül ve ekibi, yıllardır yürüyemeyen ...

Yürüyemeyen hasta adım attı... Türk doktorlarının büyük başarısı

05 Aralık 2012 Çarşamba 09:14

İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Klinik Şefi Doç. Dr. Ahmet Akgül ve ekibi, yıllardır yürüyemeyen hastayı ayağa kaldırmayı başardı.

Aslen Türk olup İngiltere’de yaşayan ve bacaklarındaki varis nedeniyle adım bile atamayan 42 yaşındaki hasta Gülçin Ergin “Acılarım bitti” dedi.

Varis ameliyatları için kendi geliştirdiği teknikle (Akgül tekniği: İç kapakların onarılması) hastasını ameliyat eden Dr. Ahmet Akgül hastanın durumunu şöyle anlattı

AMELİYAT 1 SAAT SÜRDÜ

‘’Hastamız ağrılarından yürüyemez hale gelmişti. Bize geldiğinde hem iç hem de gözle görülen varisleri değerlendirip tetkiklerini yaptık. Ameliyat yaklaşık 1 saat sürdü. Hastamız hastanemizde 1 gece kaldı ve yürüyerek evine gitti.”

İngiltere’de çare bulamadılar

Londra’da yaşayan Gülçin Ergin yurtdışında hastalığına çare bulamadığını söyledi. Ergin “Varislerim için kozmetik ürün verip yolladılar. Çok çaresiz kalmıştım. Türkiye’deki ameliyatla artık yürüyebiliyorum” dedi.

NESRULLAH SONAY - BUGÜN GAZETESİ
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
    SON DAKİKA