28 Nisan 2024
  • Ankara14°C
  • İstanbul12°C
  • Bursa14°C
  • Antalya20°C
  • İzmir14°C

(%70) FARKA VE SON GELİŞMELERE KARŞI DAVA AÇILACAKTIR!

Av.Bülent Özer

24 Aralık 2009 Perşembe 09:38

Bildiğiniz gibi SGK'ya mensup ve yakınları vatandaşlarımız gerek TV. gerek basın kanalıyla çok yanlış bir şekilde yönlendirilmektedir, bu yanlış bilgiler doğrultusunda vatandaşlarımız özel sağlık kurumlarından uzaklaşmaktadır, bu yanlış, bir şekilde özel sağlık sektöründeki her kesime kesinlikle (çok kısa bir süre sonra) yansıyacaktır! Bu konuyu çok uzun açıklamanın anlamı yoktur, zaten sektör biliyor, bu sebeple;
% 70 fark oranına ilişkin bakanlar kurulu kararı ve özel hastanelerin puanlandırılmasına ilişkin yönerge aleyhine karşı dava açılacaktır!(EK-1'e dikkatinizi çekerek) önemle duyurulur!

Yukarıda belirtilen yönerge ve Bakanlar Kurulu kararlarına karşı, hakkınızın ihlal edildiğini ve dava açılması gerekir diye düşündüğünüz madde ve konuları veya iptal davası açılmasını istemediğiniz madde ve düşüncelerinizi, en geç 27 ARALIK 2009 PAZAR günü akşamına kadar , [email protected] e-mail adresine iletmeniz önemle duyurulur. Bu tarihten sonra iletilen başvurular dikkate alınmayacak olup, ancak açılacak davaya müdahil olma durumu sözkonusudur.

Saygılarımla duyurulur.

Av.Bülent Özer
[email protected]

Yorumlar