30 Nisan 2024
  • Ankara17°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa14°C
  • Antalya18°C
  • İzmir17°C

OPTİK SÖZLEŞMESİ ZEYİLNAME-1

Zeyilname-1 anlaşmalı optisyenlik müessesesi ile ilgili Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında 15.02.2010 tarihi mesai saati bitimine kadar imzalanacaktır.

Optik Sözleşmesi Zeyilname-1

28 Ocak 2010 Perşembe 16:05

2010 YILI SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OPTİK SÖZLEŞMESİ

ZEYİLNAME-1

HAKKINDA DUYURU

 

Sosyal Güvenlik Kurumu Optik Sözleşmesinin (6.18) numaralı maddesi “Kurum veya Kuruma devredilen kurumlar aleyhine feshe ilişkin dava açan müessese; davasından feragat etmek ve feragat nedeniyle mahkeme tarafından reddedilen davaya ilişkin kesinleşmiş mahkeme kararını Kuruma ibraz etmek şartıyla bu Sözleşmenin (6.17) numaralı maddesinin birinci fıkrasında yer alan hükümden yararlanır. Bu madde hükmü uygulanırken daha önce Kuruma devredilen kurumlar ile yapılan sözleşmeler gereği sözleşmesi feshedilen müessese için, fesih tarihinden itibaren geçen süre bu sözleşme hükümlerine göre sözleşme yapılmayacak süreden düşülür.” şeklinde değiştirilmesi nedeniyle Zeyilname-1 hazırlanmıştır.

Sözleşmenin (3.25) numaralı maddesine istinaden Zeyilname-1 anlaşmalı optisyenlik müessesesi ile ilgili Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında 15.02.2010 tarihi mesai saati bitimine kadar imzalanacaktır.

 

Zeyilname-1’i süresi içerisinde imzalamayan optisyenlik müesseselerinin sözleşmeleri feshedilecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

 

 

Ek1: Zeyilname

 

 Uzm.Dr. Hasan ÇAĞIL

Genel Müdür  

 

 

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN
 ZEYİLNAME-1
2010 YILI SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OPTİK SÖZLEŞMESİ
 
 
     Sözleşmenin 6.18. maddesi “Kurum veya Kuruma devredilen kurumlar aleyhine feshe ilişkin dava açan müessese; davasından feragat etmek ve feragat nedeniyle mahkeme tarafından reddedilen davaya ilişkin kesinleşmiş mahkeme kararını Kuruma ibraz etmek şartıyla bu Sözleşmenin (6.17.) numaralı maddesinin birinci fıkrasında yer alan hükümden yararlanır. Bu madde hükmü uygulanırken daha önce Kuruma devredilen kurumlar ile yapılan sözleşmeler gereği sözleşmesi feshedilen müessese için, fesih tarihinden itibaren geçen süre bu sözleşme hükümlerine göre sözleşme yapılmayacak süreden düşülür.” şeklinde yeniden düzenlenmiştir. 
 
     Bu zeyilnamede belirtilen hükümleri okudum ve aynen uyacağımı kabul ve taahhüt ediyorum.
  
 
 
 
 
 Kontrolü Yapan Kurum Personelinin 
Müessese
Sahibinin
Mesul
Müdürün
Adı-Soyadı
 
 
 
Görevi
 
 
 
Tarih
 
 
 
 
İmza
 
 
 
 
 
 

 

  

Zeyilname (indirmek için tıklayınız)

Yorumlar
SON DAKİKA