28 Nisan 2024
  • Ankara19°C
  • İstanbul17°C
  • Bursa17°C
  • Antalya25°C
  • İzmir25°C

SOĞUK SAUNA ZAYIFLATIYOR, GENÇLEŞTİRİYOR

Ünlü doktor Mehmet Öz'ün de tavsiye ettiği soğuk sauna, hem -178 derecede ilginç bir keyif sunuyor, hem de zayıflatıyor.

Soğuk sauna zayıflatıyor, gençleştiriyor

22 Mart 2011 Salı 09:03

Ünlü doktor Mehmet Öz'ün de tavsiye ettiği soğuk sauna, hem -178 derecede ilginç bir keyif sunuyor, hem de zayıflatıyor.
 

Soğuk sauna (Cryo cabin) yeni çıkan vücut şekillendirme ve yağ parçalama cihazlarının en geliştirilmiş hali...
Bu sistemde sadece bölgesel değil tüm vücut dahilinde uygulama yapılıyor ve sadece kilo vermeye, incelmeye ve selülit tedavisine yönelik değil aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendirme ve ağrı tedavisinde de kullanılıyor.

Üşümüyor, Isınıyorsunuz
İsmi biraz dondurucu gelse de öyle değil. Uygulama -178 derece sıcaklıkta 3 dakika tüm vücut dahilinde yapılıyor. Seans süresinde üşümekten daha farklı ısı artışı gibi bir şey hissediliyor.

Bunun sebebi ise sistemde likit nitrojen kullanılması ve bu gazın hiç nem ihtiva etmemesi sebebiyle kuru bir soğuk elde edilmesi.

Düzenli uygulamalar sonucunda yapılan araştırmalara göre seans başına 700 kcal harcandığı tespit edilmiş. 20 seanslık paket şeklinde uygulanan tedavi seansları sadece 3 dakika sürüyor.

Selüliti Bitiriyor
Kendi programında cihazı tanıtan dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz tavsiye ettiği bu cihaz için, “Soğuk lipoliz popüler bir incelme sistemi olmuştur fakat Cryocabin dışındaki bütün cihazlar sadece bölgesel tedavi seçenekleri sunmakta ve çok uzun seans süreleri gerektirmektedir. Cryo Cabin Selülit tedavisinde de etkili olmaktadır. Selülitli bölgede oluşturulan extreme soğuk kılcal dolaşımını hızlandırır aynı zamanda selülitlerin oluşumuna neden olan artık maddelerin ve yağ hücrelerinin dondurularak parçalanmasını sağlar. Ayrıca vücuttaki direnci arttırır” diye konuşuyor.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA