04 Mayıs 2024
  • Ankara15°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa14°C
  • Antalya20°C
  • İzmir17°C

TİG (TEŞHİS İLİŞKİLİ GRUPLAR) KLİNİK KODLAYICI SERTİFİKALI UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI

Sağlık Bakanlığı Teşhis İlişkili Gruplar ve Sosyal Güvenlik Uygulamaları Daire Başkanlığı tarafından TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Uzaktan Eğitim Programı hakkında duyuru yayımlandı.

TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Uzaktan Eğitim Programı

25 Nisan 2017 Salı 17:59

Bakanlığımız tarafından düzenlenecek olan  TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Uzaktan Eğitim Programına; sertifikası olmayan mevcut klinik kodlayıcılar arasından 06/10/2015 tarihli ve 888 sayılı Makam  onayı ile yürürlüğe giren TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitim Programı standartlarına uygun olan ( "Sağlık Meslek Mensupları ile Sağlık Hizmetlerinde Çalışan Diğer Meslek Mensuplarının İş ve Görev Tanımlarına Ait Yönetmelik" te belirtilen sağlık meslek mensupları ve sağlık hizmetlerinde çalışan diğer meslek mensupları katılabilir. " hükmüne göre ) klinik kodlayıcılar seçilmiştir. İlgili kişiler TİG Uzaktan Eğitim sistemine tanımlanmıştır. 

Tanımlama işlemi TİG Panel Sisteminde o kişiye ait bilgiler kullanılarak yapılmıştır. 

TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Uzaktan Eğitim Programında izlenecek adımlar için tıklayınız

Not: Uzaktan Eğitim Programını tamamlayan katılımcılar için sınavla ilgili bilgiler daha sonra duyurulacaktır.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA