29 Nisan 2024
  • Ankara21°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa16°C
  • Antalya26°C
  • İzmir24°C

KONGRE KAYITLARININ UZATILMASI HAKKINDA DUYURU!

Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen VI. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi, kongre kayıtlarının uzatılması hakkında duyuru yayımlandı

Kongre Kayıtlarının Uzatılması Hakkında Duyuru!

20 Ocak 2016 Çarşamba 12:20

Bakanlığımız tarafından 01-04 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenecek olan VI. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi'ne ön kaydını yaptıran ve hali hazırda kayıt yaptıramayan tüm sağlık kurum ve kuruluşlarının http://www.kalitekongre2016.org/kayit_konaklama.php adresi üzerinden en geç 31 Ocak 2016 tarihine kadar kesin kayıt yaptırmaları gerekmektedir. 

Bildiri Değerlendirme, Stant ve Kurs Başvuruları ile Ek Kontenjan talepleri sona ermiş olup, sonuçlar en kısa sürede www.kalite.saglik.gov.tr ve www.kalitekongre2016.org adresleri üzerinden duyurulacaktır. 

Kamuoyuna Önemle Duyurulur.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA