05 Mayıs 2024
  • Ankara17°C
  • İstanbul17°C
  • Bursa17°C
  • Antalya22°C
  • İzmir24°C

SGK'NIN BAŞARILI BÜROKRATI GÖREVİNDEN AYRILIYOR MU?

Yıllardır SGK yazılımları konusunda 7/24 emek vererek problemsiz olarak çalışması için uğraşan , SGK Sağlık Yazılımları Daire Başkanı Nezire Özlem Ergün'ün görevden alınacağı haberleri sektörü hareketlendirdi.

SGK'nın başarılı bürokratı görevinden ayrılıyor mu?

06 Aralık 2018 Perşembe 12:10

Sağlık sektörü, SGK Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Sağlık Yazılımları Daire Başkanı Nezire Özlem Ergün'ün görevinden alındığı haberleri etkili oldu.

Whatsapp üzerinde kurulan bir çok gruba üye olarak problemleri öğrenen ve ekibi ile birlikte anında müdahale eden ve sistemin problemsiz çalışmasında büyük emeği ve gayreti olan Daire Başkanı Özlem Ergün'ün görevden alınacağı haberleri sektörü özellikle, Özel sağlık sektörünü, dernekleri harekete geçirdi. 

Birçok kurum ve kurum çalışanı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığını ve Sosyal Güvenlik Kurumunu faks ve mail yağmuruna tuttu. Sosyal medya ve Whatsapp grupları üzerinden birbirini haberdar eden, fedakar daire başkanına vefa ve desteklerini göstermek isteyenler yoğun bir çalışma içine girdi.

Sağlık Yazılımları Daire Başkanı Nezire Özlem Ergün'ün problemleri çözmek için gece gündüz aktif olduğu Whatsapp'taki yazışmalarından örnekler;

image-1.jpg

whatsapp-1.jpg

 

whatsapp-2.jpg

 

whatsapp-3.jpg

 

whatsapp-5.jpg

 

whatsapp-6.jpg

Yorumlar
    SON DAKİKA