Gerflor'a TSE'den en güvenilir belge...

İnovasyonun en güvenilir belgesi TSE-BDS (Türk Standartlar Ensitüsü - Beyan Doğrulama Sertifikası) Yaktaş'ın distribütörlüğünü yaptığı Fransız markası Gerflor'a verildi.

PVC esaslı vinil zemin kaplama ürünlerinde dünya markası olan Gerflor, ürünlerinin pazarda kabul görmesi ve tüketici tercihlerinin güvenilir zeminde ilerlemesi adına ürünlerinde bulunan veya bulunmaması gereken parametrelere uygunluğunun araştırılması için TSE'ye başvuru yaptı.

TSE tarafından yapılan inceleme neticesinde ürünlerinin standartlara uygunluğu (BDS) sertifikalama sistemiyle belgelenmesine karar verdi. Gerflor’un beyanında belirttiği "Leke tutmayan ürün" TSE laboratuvarlarında yapılan test ve analizler neticesinde beyana uygun olduğu rapor edildi.

Gerflor'un Türkiye ayağını temsil eden Yaktaş firmasının Genel Müdürü Tolga Kutluay, zemin kaplamalarının kimyasallara karşı dayanıklı olma sorununun özellikle sağlık sektöründe çok önemli bir problem teşkil ettiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:
 
"Çeşitli kimyasallar kullanıldığından dolayı bunların giderilemeyen lekeleri oluşmaktadır. Bu ürün bir tek sağlık sektöründe değil hemen hemen lekelenmeye yol açabilecek birçok kimyasala karşı üst düzey mukavemet göstermektedir. Ayrıca ürünün bakım maliyetlerinin minimize edilmesi ve uzun ömürlü kullanılması tüketiciye çok kısa zamanda büyük kazançlar sağlamaktadır.
 
Yaktaş, distribütörlüğünü yaptığı tüm ürünlerde toplum sağlığını ve uluslararası standartlara uygunluğunu gözetmektedir."
 
Detaylı incelemek için: www.gerflor.com.tr

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI