"Kongre Bilimsel Yayınları" kitabına erişim hakkında duyuru

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından "Kongre Bilimsel Yayınları" kitabına erişim hakkında duyuru yayımlandı.

“Kongre Bilimsel Yayınları” Kitabına Erişim Hakkında…

Sağlık hizmetlerinde kalite kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla başta sağlık çalışanları olmak üzere sağlığın tüm paydaşlarını bir araya getiren “VII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi” Sağlıkta Dönüşümün II. Fazında Klinik Kalite ve İnovatif Yaklaşımlar ana temasıyla 10-13 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya Rixos Sungate otelde gerçekleştirilmiştir.

Kongre faaliyetleri kapsamında kongre bilim kurulu tarafından değerlendirilerek uygun görülen sözel ve poster bildiriler program dahilinde sunulmuştur. Bu bildiriler derlenerek kitap formatına getirilmiş ve kongre süresince “Kongre Bilimsel Yayınları” adı altında kiosklar aracılığıyla tüm katılımcıların erişimine sunulmuştur.

Önemle duyurulur.

Söz konusu yayınlara buradan ulaşabilirsiniz 

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Manşetler