Mine Öztürk, Ge Healthcare Türkiye ve Orta Asya'nın Genel Müdürü oldu

General Electric Company'nin (GE) sağlık hizmetleri şirketi GE Healthcare, şirketin Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürlüğü'ne Mine Öztürk'ün atandığını duyurdu.

General Electric Company'nin (GE) sağlık hizmetleri şirketi GE Healthcare, şirketin Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürlüğü'ne Mine Öztürk'ün atandığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada bu kararın GE'nin Doğu ve Afrika'da büyümekte olan pazarları (EAGM) Uluslararası Tanısal Görüntüleme Operasyonları adı altında tek bir bölgede toplamaya yönelik iş stratejisine dayandığı belirtildi. Yeni Genel Müdür Öztürk, GE Healthcare'in Türkiye, Azerbeycan, Türkmenistan, Tacikistan, Kırgızistan ve Gürcistan'daki merkezlerinden de sorumlu olacak.

Öztürk'ün bu yeni görevinde hem Türkiye'de hem de Orta Asya'da yaygın sağlık sistemleri tedarikçisi olan GE Healthcare Türkiye'yi güçlendirmekten sorumlu olacağı bildirildi.

GE Healthcare Uluslararası Doğu ve Afrika'da Büyümekte Olan Pazarlar (EAGM) Bölgesi Başkanı Richard di Benedetto, "Türkiye EAGM'deki en önemli pazarlardan birisi. Mine Öztürk'ün bu görev için en doğru kişi olduğuna inancım tam. Mine Öztürk'ün pazarla ilgili engin tecrübe ve bilgi birikiminin, net bir strateji ve müşterilerimize olan bağlılığımızla birarada bu pazarın dinamik ihtiyaçlarını karşılamada etkili olacağına inanıyorum" diye konuştu.

GE Healthcare, medikal görüntüleme, bilişim teknolojileri, medikal teşhis, hasta takip sistemleri, performans geliştirme, yeni ilaç araştırmaları ve biyolojik kökenli ilaçların üretim teknolojileri konularında hizmet veriyor.

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI