Sağlık kurumlarının araç akaryakıt giderlerinde %5,5 indirim!

medForum üyeleri şimdi kurum araçlarının akaryakıt giderlerinde %5,5 indirim kazanıyor. Siz de katılın, %7,5’a varan indirimlerden birleşerek faydalanalım.

Günümüzde, akaryakıt tüketimi kurumların stratejik tedarik kalemlerinden biri haline geldi. Filo büyüklüğüne göre şekillenen taşıt tanıma sisteminde medForum üyelerine en düşük maliyetli çözümü sunmak üzere çalışmalarımızı tamamladık ve üyelerimiz %5,5 maliyet indiriminden faydalanmaya başladılar bile.

Üye sayımız arttıkça %7,5 olarak yansıyacak indirim oranı için oluşturduğumuz sinerjiye katılmak için hemen hemen 0850 811 6475 numaralı telefondan veya info@medforum.com.tr adresinden bize ulaşın.

Kurumunuza oluşturacağınız maliyet avantajının yanısıra, hangi aracınıza, nerede, ne zaman ve ne kadar yakıt alındığını; araçlarınızın kilometre başına yakıt tüketimini rutin raporlarla görecek; istasyonlarda ödeme, fiş alma gibi süreçlerde zaman kaybetmeden ikmal yapabilecek; ödemelerinizi tek bir noktaya periyodik faturalar ile yaparak muhasebe ve idari işlem trafiğini azaltacaksınız.

İlandır

Manşetler