Sosyal Güvenlik Kurumu İle Ismarlama Protez ve Ortez Merkezleri Arasında Protez / Ortez Teminine İlişkin Sözleşme Hakkında Duyuru-06.10.2022

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu İle Ismarlama Protez ve Ortez Merkezleri Arasında Protez / Ortez Teminine İlişkin Sözleşme hakkında duyuru yayımlandı.

T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI 
Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü

06.10.2022

DUYURU

2022 YILI SOSYAL GÜVENLİK KURUMU İLE ISMARLAMA PROTEZ VE ORTEZ MERKEZLERİ ARASINDA PROTEZ / ORTEZ TEMİNİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME HAKKINDA SATIŞ MERKEZLERİNİN DİKKATİNE

Danıştay 10. Dairesinin 2021/7119 Esas Sayılı Kararı ile Sosyal Güvenlik Kurumu İle Ismarlama Protez ve Ortez Merkezleri Arasında Protez /Ortez Teminine İlişkin Sözleşme’nin 3.7. maddesi birinci fıkrası (3.7.1) ile 5.2.7. maddesinde yer alan “sorumlu müdürü” ibareleri yönünden; yürütülmesi durdurulmuştur.

Tüm ilgililere duyurulur.

Duyurunun aslı için tıklayınız 

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Manşetler