TİTCK'dan tüm paydaşların dikkatine duyuru-07.04.2022

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbî Cihaz Kurumu tarafından tüm paydaşların dikkatine duyuru yayımlandı.

 

 

TÜM PAYDAŞLARIN DİKKATİNE

Kurumumuz İlaç ve Eczacılık Başkan Yardımcılığı Bitkisel ve Destek Ürünler Dairesi Başkanlığına bağlı olan İthalat Birimi, Ekonomik Değerlendirmeler ve Laboratuvar Hizmetleri Başkan Yardımcılığı Ekonomik Değerlendirmeler ve İlaç Tedarik Yönetimi Dairesi Başkanlığına İthalat ve Piyasaya Arz Birimi adı ile bağlanmıştır.

Bu sebeple daha önce İthalat Birimine yapılan her türlü başvuru ve hitabın (başvuru dilekçesi, taahhütname vb.)  Ekonomik Değerlendirmeler ve Laboratuvar Hizmetleri Başkan Yardımcılığı Ekonomik Değerlendirmeler ve İlaç Tedarik Yönetimi Dairesi Başkanlığı İthalat ve Piyasaya Arz Birimine yapılması gerekmekte olup 08.04.2022 itibari ile doğru hitaplı yapılmamış başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Tüm paydaşlara önemle duyurulur.

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Manşetler