Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Batman ve Siirt'te katıldığı İl Değerlendirme Programları'nın ardından İstanbul'a dönmek üzere uçağa bindi. Seyahat esnasında uçakta bulunan bir yolcu aniden rahatsızlandı.
Kabin Ekibinin Anonsu Üzerine Harekete Geçildi
Durumun fark edilmesi üzerine kabin ekibi tarafından uçak içerisinde "sağlık personeli" anonsu yapıldı. Çağrıyı duyan Sağlık Bakanı Memişoğlu, yanında bulunan Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Muhammed Emin Demirkol ve beraberindeki heyetle birlikte hızla rahatsızlanan yolcunun yanına gitti.
Yolcunun Durumu Kontrol Altına Alındı
Bakan Memişoğlu ve beraberindeki uzman ekibin yaptığı ilk tıbbi müdahale ve kontrollerin ardından rahatsızlanan yolcunun sağlık durumunun normale döndüğü ve kontrol altına alındığı bildirildi. Seyahat sorunsuz şekilde tamamlandı.