Uzman doktor, meslektaşlarının evinde ölü bulundu

Karaköprü TOKİ Basın Sitesi’nde intihar ettiği için hayatını kaybettiği belirtilen doktor Veysel Avcı’nın uyumak için aldığı uyku ilaçlarından dolayı hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Doktor Veysel Avcı’nın ölüm sebebinin, nöbetten çıktıktan sonra uyumak için aldığı uyku ilacından olduğu tahmin ediliyor. Geçen cumartesi günü akşam TOKİ Basın Sitesi’nde ‘intihar’ ederek hayatını kaybettiği belirtilen 27 yaşındaki Veysel Avcı’nın yakınları, ilk andan itibaren evlatlarının intihar etmeyeceğinden emindi. Aradan geçen zaman içerisinde genç doktorun ölüm sebebi de aydınlanmaya başlıyor. Bir yandan olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken bir yandan da aile elde ettiği bilgilerden yola çıkarak Veysel Avcı’nın nöbetten geldikten sonra uykusunu alabilmek için uyku ilacı aldığını ve bu sebeple bir daha uyanamadığını belirledi. Genç doktorun amacının hayatını sonlandırmak değil sadece uyumak amacıyla aldığı uyku ilacından öldüğüne aile kesin gözüyle bakıyor.

UYUDUĞU SANILAN DOKTOR ÖLÜ BULUNMUŞTU

Geçen 4 martta akşam saatlerinde, Karaköprü ilçesinde bulunan TOKİ Basın Sitesi konutlarında bir ölümün gerçekleştiği, ölüm şeklinin ise yüksek doz ilaç alarak intihar olduğu bilgisi paylaşılmıştı.  Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acilinde doktor olarak görev yaptığı anlaşılan Veysel Avcı’nın olay yeri incelemesinden sonra cesedi alınmış, otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna götürülmüştü.

Mustafa ARISÜT/ÖZEL HABER - AJANS URFA

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI