29 Nisan 2024
  • Ankara16°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa17°C
  • Antalya20°C
  • İzmir18°C

ACIBADEM TRABZONSPOR'LA ANLAŞAMADI

Aydınlar’ın sahibi olduğu Acıbadem Hastaneleri’nin, Trabzonspor’a sağlık sponsoru olması için tarafların son aşamaya geldiği, ancak TFF ile yaşanan soğuk savaş nedeniyle anlaşmanın askıya alındığı bildirildi!

Acıbadem Trabzonspor'la anlaşamadı

20 Aralık 2011 Salı 19:18

Trabzonspor ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında yaşanan gerilim, sponsorluk anlaşmasını ‘şimdilik’ çıkmaza soktu.

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın sahibi olduğu Acıbadem Sağlık Grubu’nun, Trabzonspor kulübüne sağlık sponsoru olması için 2 ay içinde ciddi temaslar olduğu ortaya çıktı. Teklifin, Medical Park ile sözleşmesi bu ay içinde bitecek olan Bordo-Mavili kulüpten geldiği, Fenerbahçe ile sözleşmesi iptal edilen Acıbadem Grubu’nun da buna sıcak yaklaştığı öğrenildi.

Hatta Aydınlar’ın, “Trabzonspor’dan gelen öneriye olumlu yaklaşıyoruz. Benim TFF başkanı olmam bir sorun teşkil etmez. O başka, sağlık sponsorluğu başka” dediği bildirildi. Son 1 ay içinde artan görüşmelerin olumlu ilerlediği, tarafların anlaşmak üzere olduğu dönemde TFF ile Trabzonspor kulübü arasında patlak veren soğuk savaşın krize yol açtığı öğrenildi.

Aydınlar yönetimindeki federasyondan ve kurullardan rahatsız olan Karadeniz kulübünün, anlaşmayı bir süreliğine askıya aldığı öğrenildi. Başka opsiyonları da gündemine alan yönetim kararını yakında açıklayacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA