2017 Yılı Sosyal Güvenlik Kurumu İle Resmi Kurumlar/Resmi Sağlık Kurumları Arasında Ismarlama Protez ve Ortez Teminine İlişkin Sözleşme

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü tarafından 2017 Yılı Sosyal Güvenlik Kurumu İle Resmi Kurumlar/Resmi Sağlık Kurumları Arasında Ismarlama Protez ve Ortez Teminine İlişkin Sözleşme hakkında duyuru yayımlandı.

 

T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI 
Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü

23.12.2016


DUYURU

2017 YILI SOSYAL GÜVENLİK KURUMU İLE RESMİ KURUMLAR/RESMİ
SAĞLIK KURUMLARI ARASINDA ISMARLAMA PROTEZ VE ORTEZ TEMİNİNE
İLİŞKİN SÖZLEŞME İLE İLGİLİ

 

2017 Yılı Sosyal Güvenlik Kurumu ile Resmi Kurumlar/Resmi Sağlık Kurumları Arasında Ismarlama Protez ve Ortez Teminine ilişkin sözleşme ekte yayımlanmış olup 02/01/2017 tarihi itibariyle yürürlüğe girecektir.

Sözleşme yapmak için Kurumun taşra teşkilatına 31/03/2017 tarihi mesai saati bitimine kadar müracaat edilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Eki:

1- 2017 Yılı Sosyal Güvenlik Kurumu ile Resmi Kurumlar/Resmi Sağlık Kurumları Arasında Ismarlama Protez ve Ortez Teminine ilişkin sözleşme ( 21 Sayfa)

 

Duyurunun aslı için tıklayınız 

Sözleşme metni için tıklayınız

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI