%70 ek puan uygulamasına ilişkin düzenlenmesi gereken tablo hakkında duyuru

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından %70 ek puan uygulamasına ilişkin olarak 14.09.2012 tarihine kadar düzenlenmesi gereken tablo hakkında duyuru yayımlanmıştır.

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından %70 ek puan uygulamasına ilişkin olarak 14.09.2012 tarihine kadar düzenlenmesi gereken tablo hakkında duyuru yayımlanmıştır;

 

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

 

 

Sayı: B.10.1.TKH.0.16.00.00/464   10.08.2012

Konu: Ek Ödeme

 

 

12/05/2006 tarihli ve 26166 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Kuram Ve Kuruluşlarında Görevli Personele Döner Sermaye Gelirlerinden Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik"in 5 inci maddenin birinci fıkrasının (kk) bendi uyarınca uzman tabiplere tabip muayene ve girişimsel işlem puanlarına hastane hizmet puan ortalamasının % 70 i oranında ilave puan verilmesi uygulamasına yönelik olarak uzman tabipler tarafından yapılacak itiraz başvuruları ve Başhekimler tarafından yapılacak olan değerlendirmelerin Başkanlığımızca analiz çalışmaları yapılacaktır.

 

Ekte gönderilen, Ek-1 sayılı tabloda Devlet Hastaneleri için ve Ek -2 sayılı tabloda Eğitim ve Araştırma Hastaneleri için birer örnek yapılmıştır.

 

Ek-1 ve Ek-2 de yer alan örnek tablolardan kurumunuz için uygun olanı inceleyerek Ek-3 sayılı tabloyu doldurunuz. İlgili tablolara Kurumumuzun resmi internet sitesi olan www.tkhk.gov.tr adresinde yer alan Birimlerimiz/İzleme, Ölçme ve Değerlendirme Başkan Yardımcılığı/Ek Ödeme Daire Başkanlığı/ Genel Yazı ve Açıklamalar bölümünden ulaşabilirsiniz.

 

Yapılacak olan analiz çalışmalarına esas olmak üzere ekte göndermiş olduğumuz örnek tablonun, excel formatında Ocak 2012-Haziran 2012 tarihleri arasında % 70 ek puan verilmesi kabul edilen tüm uzman hekimler için doldurularak 14/09/2012 tarihine kadar sbekodeme(5)gmail.com adresine gönderilmesi hususunda;

 

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

 

 

Dr. Muhammet ÖRNEK

Kurum Başkanı a.

Kurum Başkan Yardımcısı

 

Ek: 2 Sayfa

 

Ek ödeme hakkında yazı

%70 ek puan verilecek hekimler için düzenlenecek tablo

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI