Bakan Çelik hastaneye kaldırıldı

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği bir ziyaret sırasında tansiyonu düşünce hastaneye kaldırılarak müşahede altına alındı.

Şanlıurfa’da 3 gündür çeşitli temaslarda bulunan Bakan Çelik, Şanlıurfaspor Tesislerini ziyareti sırasında tansiyonu düşünce 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Bakan Çelik’in yoğun programı nedeniyle tansiyonunun düştüğü ve müşahede altına alındığı öğrenildi.

MİLLETVEKİLLERİNDEN ZİYARET

Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği bir ziyaret sırasında tansiyonu düşünce hastaneye kaldırılarak müşahede altına alınan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i hastanede ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, endişelenecek bir durum olmadığını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, hastanede tedavi altına alınan Bakan Çelik’i ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, Bakan Çelik’in turp gibi olduğunu söyledi. Uslu, “Normal her insanın başına geldiği gibi tansiyonu düşmüş yoğun çalışmalarından ötürü. Şu an doktorların müşahedesi altında, herhangi bir sorun yok. Bakanımız turp gibi. Programlarına taburcu olduktan sonda devam edecek, endişelenecek bir şey yok” dedi.
Şanlıurfa milletvekilleri ve Vali Celalettin Güvenç de Bakan Çelik’i hastanede ziyaret etti. Öte yandan hastanede geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlendi.

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI