Bakan Müezzinoğlu'ndan yeni hastane müjdesi

Başakşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu Sular Vadisi’nde ağırladı.

Başakşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu Sular Vadisi'nde ağırladı. Müezzinoğlu, ilçede yapılacak Sağlık Kompleksi'nin temelinin yılsonu itibariyle atılacağı müjdesini verdi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın ev sahipliği yaptığı gecede Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'na Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca ve Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel'de eşlik etti.

Bakan Müezzinoğlu, ilçede 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde açılacak imam hatip lisesinin maketini ziyaret edip bilgi aldı. ‘İslam Dünyası Kültür Günleri' standını ziyaret eden protokole, Kuzey Afrika Bölgesi'nde gelen öğrenciler kendi ülkelerine özgü çay ikram etti. Bakan Müezzinoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra etkinlik alanına geçerek Sanatçı Orhan Hakalmaz'ın türkülerini dinledi.

Burada konuşma yapan Bakan Müezzinoğlu, "Hepinizin ramazanını tebrik ediyorum. Ramazanın en büyük bereketi gönül huzuru, hane huzuru olsun. Kardeşlik duygularımızın güçlenmesine vesile olsun. Ülke olarak millet olarak daha huzurlu Ramazanlar ve bayramlar bize nasip etsin. Şehir hastanenizin Kurban Bayramı'ndan önce temelini atmayı hep birlikte rabbim bizlere nasip etsin diyorum." ifadelerini kullandı.

Program Orhan Hakalmaz'ın konseriyle son buldu. 

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI