Başasistanlık atama başvuruları ön değerlendirme sonuçları

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Başasistanlık atama başvuruları ön değerlendirme sonuçları yayımlanmıştır.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Başasistanlık atama başvuruları ön değerlendirme sonuçları yayımlanmıştır;

 

Başasistanlık atama başvuruları ön değerlendirme sonuçları

- Bakanlığımız Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde Başasistanlık kadrolarına yapılacak atamalar için alınan başvuruların ön değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

- Başvurusu uygun görülmeyen adaylardan değerlendirme sonucuna itirazı olanların Sınav Yönetmeliğinin 8 inci maddesi gereği bu ilanı müteakip (20.09.2012 tarihinden itibaren) 5 iş günü içerisinde itiraz başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

- Değerlendirme sonuçlarına itiraz eden adaylar itiraz başvurularını; en geç 26.09.2012 günü 18:00’a kadar shgm.tescildenklik@saglik.gov.tr e-posta adresine, 0 312 585 15 65-66 numaralı faksa kanıtlayıcı belgeler ile birlikte ulaştırmaları gerekmektedir.

- İtiraz başvurularının sonuçlandırılması neticesinde 04.11.2012 günü yapılacak bilim sınavına girmeye hak kazanan adayların kesin listesi Bakanlığımız internet adresinden ilan edilecektir.

- İtiraza konu belgeleri eksik olan başvuru sahipleri eksik belgelerini en geç 26.09.2012 günü saat 18:00’a kadar Bakanlığımızda olacak şekilde Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Mithatpaşa Caddesi No:3 B Blok 3. Kat No:15 Sıhhıye/ANKARA adresine Bakanlık Genel Evrak giriş kaydı alınarak doğrudan teslim edecekler ya da kargo yoluyla ulaştıracaklardır.

- Başvuru sahibi tarafından itiraza konu edilen hususa ilişkin bilgi ve belgelerin asılları 26.09.2012 günü saat 18:00’a kadar Bakanlığımızda olacak şekilde gönderilmesi kaydıyla bu belgelerin birer sureti elektronik ortamda shgm.tescildenklik@saglik.gov.tr e-posta adresine gönderilebilir.

- Bundan sonra yapılacak ilanlarda tüm adaylar için başvuru evrak numarası esas alınarak duyuru ve bildirimler yapılacaktır. Bunun için tüm adayların başvuru numaraları başvuru dilekçelerinde belirtilmiş olan e-posta adresine gönderilecek olup bu numaraların muhafaza edilmesi gerekmektedir.

- Durumu hakkında eksik/yanlış bilgi ve belge sunduğu bilim sınavından veya sözlü sınavdan sonra tespit edilecek adaylar atanmaya hak kazansalar dahi başvuruları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacaktır.

- Yabancı dil belgesi sözlü sınava kadar teslim edilebileceğinden, başvuru durumu sütununda sadece "Yabancı Dil Belgesi Yok" ibaresi yer alan adayların yazılı bilim sınavına girmesine herhangi bir engel bulunmamaktadır.


Değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI