'Beden aklı ile zayıflama' yöntemi!

Dr. Fevzi Özgönül, ideal bedene ulaşılmanın çok zor olmadığını ifade ederek beden aklı ile zayıflama önerisinde bulundu.

İdeal bedene sahip olmak için aslında en önemli etkenin beden aklı olduğunu kaydeden Dr. Özgönül, “Beden aklı ile zayıflama tedavisinde, sizi zayıflatmıyoruz. Hastamıza, bir liste vermiyoruz. Sadece doktorların annelere yaptığı tavsiyeleri yapıp gerisini doyana kadar 3 öğün beslediğimiz bedenimizin aklına bırakıyoruz. Kendiliğinden ideal bedene ve ideal kiloya dönüyor. Zaten sizin olan ideal bedene nasıl ulaşabileceğiniz konusunda size rehberlik yapıyoruz. Bu rehberlik işimizde pusulamız sizin iştahınız, yardımcılarımız doyana kadar yediğiniz besleyici yemekler oluyor.

Size ne yediniz ve ne kadar yediniz diye sormuyoruz. Yedikten sonra ne hissettiğinizin önemini anlatıyoruz. Beden aklı ile zayıflama tedavisini hızlandırmak için Karboksipunktur yöntemini de uyguluyoruz. Bu yöntem ile de daha hızlı kilo veriliyor. Karboksipunktur, akapunktura benzer bir uygulama. Her iki kulak kepçesi, çene altı ve el bileklerin ön yüzündeki özel noktalardan cilt altına 1-2 cc lik oksijen ve karbondioksit gazı verilerek yapılıyor. Karboksipunktur uygulamasında vücudun daha hızlı yapılandırmaya geçebilmesi için, endokrin sistem bütünüyle uyarılıyor ve bağ dokusunun tamiri ve vücudun sıkılaşıp küçülebilmesi için gerekli olan besinlerin emilimine yardımcı olmak için, sindirim sistemi uyarılıp gerekli sindirim enzimlerinin salgılanması sağlanıyor. Bu iki uyarı ile vücudumuz daha hızlı küçülüp daha hızlı kilo veriyor. Ve son olarak ‘‘Asla ben kilo veremiyorum düşüncenizi aklınızdan çıkarın !’’ ideal kiloya ulaşmak aklınızdan geçiyor bunu unutmayın!” dedi.

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI