Bursa sağlık turizminde yol haritasını belirleyecek

‘Uluslararası Yaşlanma ve Yaşlılık Kongresi’ öncesi değerlendirmede bulunan Başkan Altepe, Bursa’nın sağlık turizminde de örnek alınan bir şehir olacağını söyledi.

Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde başlatılan çalışmalar sayesinde Bursa’nın sağlık başkenti olacağını belirten Esgin, “29 Eylül-2 Ekim tarihlerinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz kongre, sağlık turizminde izlenecek yol haritasının detaylarını ortaya koyması bakımından önemli veriler sunacak. Bu kongre, sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren kent dinamiklerini harekete
geçirecek. Büyükşehirin sağlık turizmi alanındaki çalışmalara öncülük eden hizmetlerini takdirle karşılıyoruz" dedi.

Bursa Valiliği’nin koordinasyonuyla sağlık turizmine dönük çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Altepe ise, “Bursa’yı sağlık turizmine açma anlamında kent dinamikleri nezdinde oluşan mutabakat, konunun geleceği açısından bize umut veriyor. Bursa, zengin termal kaynaklara sahip bir şehir. Bu büyük potansiyelin harekete geçirilmesi, ‘sağlık turizmi’ kavramını da beraberinde getiriyor. Ben inanıyorum ki şehirde oluşan konsensüs, Bursa’yı sağlık turizminde örnek alınacak noktaya taşıyacak” dedi.

Olay

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI