e-SKS Akademi Eğitim Programları Eğitim Takvimleri

Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından e-SKS Akademi Eğitim Programları Eğitim Takvimleri yayımlanmıştır.

Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından e-SKS Akademi Eğitim Programları Eğitim Takvimleri yayımlanmıştır;

 

e-SKS Akademi Eğitim Programları Süreci

- Eğitimler çerçevesinde gerçekleştirilecek olan derslere, kullanıcı adı ve şifresi ile belirlenen tarihlerde saat 20.00-22.00 arasında giriş yapılabilecektir.

- Katılımcıların kullanıcı adı ve şifreleri e-posta adreslerine, ilgili eğitim programının başladığı ilk gün gönderilecektir.

- Eğitimler eş zamanlı verilmeyeceği için, eğitim konusuyla ilgili sorular katılımcılar tarafından ders adı belirtilmek suretiyle bilgi@esksakademi.com e-posta adresine gönderilmelidir. Gönderilen soruların cevapları katılımcıların e-posta adreslerine gönderilecektir.

- Yapılan eğitimler sonunda katılımcılara başarı değerlendirmesi yapılacak olup, sınavda klasik ve çoktan seçmeli sorular yer alacaktır. Sınav yeri Ankara ili olup, sınav hakkında detaylı bilgilendirme eğitimler sonunda yapılacaktır.

- Eğitim programlarında kullanılan dokümanların tüm hakları Sağlık Bakanlığı’na ait olup, dokümanların kopyalanması, çoğaltılması, indirilmesi vb. yasaktır.

 

Akademi web: www.esksakademi.saglik.gov.tr

 

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI