Hızlı Göbek Eritmek İsteyenlere Tavsiyeler

Öncelikle, göbek eritmenin belirli ve kesin bir sırrı bulunmasa da, düzenli beslenme ve buna bağlı spor ve egzersiz hareketleri direkt olarak etkili olacaktır.

Göbek konusunda sorun yaşayanlar ve belirli hassasiyet duyan için hızlı göbek eritmek isteyenlere tavsiyeler konulu bu yazımızda oldukça büyük tüyolar var! Öncelikle, göbek eritmenin belirli ve kesin bir sırrı bulunmasa da, düzenli beslenme ve buna bağlı spor ve egzersiz hareketleri direkt olarak etkili olacaktır. Salt göbek bölgesinde biriken yağları ortadan kaldırmak ve dengeli bir bedene sahip olmak istiyorsanız, bu yazımızdan faydalanmalı ve tavsiyelerimize kulak asmalısınız. Sağlıksız diyet ve egzersiz uygulamalarının sağlığınızı direkt etkilemesi sebebiyle, titiz ve dikkatli bir sürecin sizleri beklediğinin altını çizmeliyiz. Peki, düz bir karın bölgesine sahip olmak isteyenler neler yapmalı?

Beslenme

  • Beslenme alışkanlığı, göbeğinizden kurtulmak için en önemli unsurlardan birisidir.
  • Kan şekeri seviyenizi kontrol altına almalı ve gün içerisinde 4 ile 6 öğün yemek ihtiyacınızı karşılamalısınız. 3 ana, 3 ara öğün olmak üzere kendinize sağlıklı bir diyet programı hazırlayabilirsiniz.
  • Karbonhidrat ve protein ihtiyacınızı karşılamaya özen gösterin. Sağlıksız gıdalardan uzak durmalı ve doymuş yağ içerikli ürünlerden kaçınmalısınız.

Besin Oranları

  • Alınacak her kalorinin karbonhidrat yoluyla gelmesi sebebiyle, göbek eritme işleminde gecikme olması muhtemel olacaktır. Besin oranlarının değişken olabileceğini bilmeli ve kalorilerin %55’den fazlası bir miktarının karbonhidrat yolu ile alınmamasına özen gösterin. Vücudunuzun karbonhidrat ihtiyacını karşılamak adına sağlıklı bir diyet programı hazırlayabilir ve %55 sınırını aşmamaya dikkat edebilirsiniz.

Zamanlama Olgusu

  • Metabolizma hızınız ve bünyeniz oranında, vücudunuza giren yağ miktarınızın azalmasıyla birlikte vücudunuz yağ depolama ihtiyacı hissedecektir. Bu sebeple, gün içerisinde her 2 3 saatte bir şeyler tüketebilir ve vücudunuzdaki yağları yakmak için yeni yöntemler geliştirebilirsiniz.

Kalori Dengesi

  • Düz bir karın bölgesine sahip olmak ve göbek eritmek için kilonuzu dengede tutmak ve kalori ihtiyacınızı orantılı bir şekilde gidermek zorundasınız. Kendinize besin değeri tablosu oluşturmalı ve tükettiğiniz yağ, protein ve kalori miktarlarını not almalısınız. Kilonuzu dengede tutmak adına kalori oranınızın 200 kalori civarında bir seyrelmeye yönelmesi gerekecektir.
  • Yemek konusunda sağlıklı besin kaynaklarına yönelmeli ve aynı zamanda yağ yakma işlemine özen göstermelisiniz. Herhangi bir kas kaybı durumunun olumsuz getirileri olacaktır.
  • Az yemek yemekten kaçınmalı ve metabolizmanızı hızlandırmalısınız. Kas dokunuzun, vücudunuzda birikmiş su ve yağ oranıyla dengede olması oldukça büyük bir öneme sahiptir.

Tutarlı Olmak

  • Hedefinizi belirlemeli ve kendinize sağlıklı bir yaşam formu hazırlamalısınız. Diyet ve egzersiz programlarınıza uymanızın yanı sıra haftada 1 gün olmak üzere kendinizi ödüllendirebileceğinizin de altını çizmeliyiz. Kan şekeri seviyenizi korumalı ve yağ yakma seviyenizi arttırmalısınız. Hızlı göbek eritmek için planlı ve disiplinli olmalısınız.

Göbek Erimede Ağırlık Çalışmaları

  • Bir hafta içerisinde yapılacak 30 dakikalık ağırlık çalışmasının, yağdan çoktan kalori yakma yoluna, metabolizma ve kas kütlesi hızının artmasına yol açması muhtemeldir. Bu sebeple, gün içerisinde 30 ile 50 arasında bir kalori yakma dengesi kurabilirsiniz. Karın egzersizleriniz, göbek erimeleri için ekstra bir yol sunması sebebiyle, karın kaslarınızı geliştirebilir ve göbeğinizin erimesini hızlandırabilirsiniz.

Göbek Eritme İçin Egzersizler

  • Her hafta 3 ile 5 gün arasında ortalama 1 saat kadar bisiklet, yüzme, koşu ya da yürüyüş gibi seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Bünyeniz ve olanaklarınız ölçüsünde kendinize bir plan belirlemeli ve seviyenizi kademe olarak arttırmaya dikkat etmelisiniz. Spor programınızın diyetinizle uygun olması da, göbek eritmek için öneriler arasında başı çektiğinin altını çizmeliyiz. Yediklerinize dikkat etmeli ve göbek bölgenizi eritecek egzersiz hareketlerine öncelik vererek dilediğiniz vücuda kısa süreler içerisinde sahip olabilirsiniz.

Göbek eritme Yöntemleri  ile ilgili daha detyalı bilgiler için gobeknasileritilir.com sitemizi ziyaret ediniz.

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI