Klinik Kodlamacı ve Yönetici Paneli bilgi güncellemesi hakkında önemli duyuru

Sağlık Bakanlığı Teşhisle İlişkili Gruplar (TİG) Daire Başkanlığı tarafından Klinik Kodlamacı ve Yönetici Paneli bilgi güncellemesi hakkında önemli duyuru yayımlanmıştır.

Sağlık Bakanlığı Teşhisle İlişkili Gruplar (TİG) Daire Başkanlığı tarafından Klinik Kodlamacı ve Yönetici Paneli bilgi güncellemesi hakkında önemli duyuru yayımlanmıştır;

 

"Teşhis İlişkili Gruplar (TİG) çalışmalarının ana yapısını oluşturan klinik kodlama uygulamaları için klinik kodlamacıların ve yöneticilerin bilgilerinin güncellenmesi önem teşkil etmektedir. Özverili çalışmalarınızdan dolayı siz değerli yöneticilerimize ve klinik kodlamacılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Bu kapsamda Teşhis İlişkili Gruplar Daire Başkanlığı olarak çalışmaların eksiksiz olması ve hastanelerimizin hak kaybına uğramaması adına; http://195.175.75.14:88/panel/ adresinde yer alan paneldeki bilgilerin yöneticiler ve klinik kodlamacılar tarafından güncellenmesi gerekmektedir. Güncellemeler 19.10.2012 tarihi saat 17:00’a kadar tamamlanmalıdır. Güncelleme yapmayan kullanıcıların şifreleri sistem tarafından otomatik olarak pasife alınacağından, mağduriyetlerin oluşmaması için gerekli hassasiyetin gösterilmesini önemle rica ederiz."

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI