Konya ilinde gerçekleştirilecek ilaç, tıbbi sarf ve tıbbi cihaz verimlilik analizi toplantısı

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Konya ilinde, Aksaray, Antalya, Karaman ve Konya İllerinin katılımı ile gerçekleştirilecek ilaç, tıbbi sarf ve tıbbi cihaz verimlilik analizi toplantısı hakkında duyuru yayımlandı.

Konya İlinde İlaç, Tıbbi Sarf ve Tıbbi Cihaz Verimlilik Analizi Toplantısı Gerçekleştirilecektir

Tedarik Planlama, Stok ve Lojistik Yönetimi Daire Başkanlığımızın katılımıyla 02 Ekim 2018 tarihinde Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü, Süleyman Demirel Kültür Merkezi, Alaeddin Keykubat Yerleşkesi A Toplantı Salonunda, Tıbbi Sarf ve Tıbbi Cihaz Verimlilik Analizi Toplantısı Aksaray, Antalya, Karaman ve Konya illerinin katılımıyla 13:30 - 15:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Toplantı ile ilgili Dağıtım yazısı, iller katılımcı listesi ve Toplantı Programına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Konya İlinde Yerinde Değerlendirme Toplantısı üstyazı için tıklayınız

Antalya Katılımcı Listesi  için tıklayınız

Aksaray Katılımcı Listesi  için tıklayınız

Konya Katılımcı Listesi  için tıklayınız

Karaman Katılımcı Listesi  için tıklayınız

Konya Toplantı Programı  için tıklayınız

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI