MEDULA ve TITUBB hastane kullanıcılarının dikkatine duyuru

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü tarafından MEDULA ve TITUBB hastane kullanıcılarının dikkatine duyuru yayımlanmıştır.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü tarafından MEDULA ve TITUBB hastane kullanıcılarının dikkatine duyuru yayımlanmıştır;

 

T.C.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü

 

 

20.09.2012

 

DUYURU

 

MEDULA HASTANE KULLANICILARININ DİKKATİNE

 

Medula Hastane kullanıcılarına yönelik olarak sistemde bazı değişiklikler yapılmıştır. Ancak bu yapılan değişikliklerin Sağlık Hizmet sunucuları tarafından tam olarak anlaşılabilmesi için duyuru yapılması gereği duyulmuştur. Buna göre 01.09.2012 tarihinden itibaren ‘Firma Tanımlayıcı Numarası’nın sistem üzerinden MEDULA ‘ya gönderilmesi zorunlu hale getirilmiştir. MEDULA ’ya gönderilecek olan ‘Firma Tanımlayıcı Numarası’ Bayi firma tanımlayıcı numarası olmayıp, firmaları sistem üzerinden Bayi olarak yetkilendiren ve Ürünlerin Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında (TİTUBB) kayıtlı olduğu firma tanımlayıcı numarasıdır.

 

Bu nedenle 01.09.2012 tarihinden itibaren Hizmet sunucuları Tıbbi Malzemeleri faturalandırırken TİTUBB sisteminde ürünün kayıtlı olduğu Ana firmanın firma tanımlayıcı numarasını temin ederek, MEDULA sistemine göndermesi gerekmektedir.

 

Bilgi edinilmesini rica ederim.

 

Duyurunun aslı için tıklayınız

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI