Prof.Dr. Erdöl Sağlık Bakanı mı olacak?

Başbakan Erdoğan'ın Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı Erzurum'dan ilk sıraya koymasına rağmen yeni dönemde bakan yapmayabileceği konuşuluyor.

Trabzon listesindeki sürprizler, İstanbul ve Ankara listelerine kayanlar her türlü senaryoya açık kapı bırakıyor. Başbakan Erdoğan’ın Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı Erzurum’dan ilk sıraya koymasına rağmen yeni dönemde Bakan yapmayabileceği konuşuluyor.

‘Ben Çaycıyım’

Trabzon’dan Özak ya da Bayraktar’dan birisinin Bakan olması kesin gibi. O nedenle Başbakanın Prof. Dr. Erdöl’ü Ankara’ya kaydırdığı ve oradan seçilmesi durumunda da kabinede Sağlık Bakanı olarak yer verebileceği konuşuluyor. Erdöl, TAKA Gazetesine ‘Ben partideki çaycı neyse oyum’ dedi.

Akdağ Sınırda..

İkisini de aradık ve ikisine de hayırlı olsun dedik. İkisinin de tepkisi şöyle oldu: ‘Size ne yaptık ki bizi Trabzon’dan kovdunuz!’ Esprileri buydu. Birisi Ankara’dan milletvekili listesinin seçilebilecek yerinde, diğeri ise İstanbul’dan Başbakan Erdoğan’ın ekibinde. Erdöl, Sağlık Bakanı adaylarından birisi, Saral ise Başbakana yol arkadaşı oldu.

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI