PYBS’ne veri girişi yapmayan hastaneler listesi yayınlandı

Sağlık Bakanlığı Performans Yönetimi ve Kalite Geliştirme Daire Başkanlığı'nca Performans Yönetimi Bilgi Sistemine (PYBS) veri girişi yapmayan hastaneler listesi yayınlandı.

Sağlık Bakanlığı Performans Yönetimi ve Kalite Geliştirme Daire Başkanlığı'nca Performans Yönetimi Bilgi Sistemine (PYBS) veri girişi yapmayan hastaneler listesi yayınlandı;

"Kurumlarımızın, kurumsal ve bireysel performans verilerinin otomasyon sistemi üzerinden "Performans Yönetim Bilgi Sistemi (PBYS)" Web Servisi aracılığıyla aktarmaları gerektiği duyurulmuş idi. Ancak sistemin tetkikinden aşağıdaki listede bulunan kurumlarımızın hâlihazırda veri göndermedikleri tespit edilmiştir. Kurumlarımızın Kurumsal Performans Katsayısının hesaplanmasında olumsuz etkilenmemeleri bakımından istenilen verilerin acilen aktarılması gerekmektedir.

Veri aktarımı amacıyla sisteme giriş için kullanıcı kodu ve şifre almayan kurumlarımızın analiz@saglik.gov.tr mail adresine iletişim bilgilerini göndermek suretiyle talepte bulunmaları halinde kullanıcı kodu ve şifre verilecektir."

 

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI