Sağlıkta kalite değerlendirmeleri sonuç toplantısı yapıldı

Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı'nca organize edilen Sağlıkta kalite değerlendirmeleri sonuç toplantısı yapıldı.

Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı'nca organize edilen Sağlıkta kalite değerlendirmeleri sonuç toplantısı yapıldı;

 

 

17 Ekim - 25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen 2. Dönem Sağlıkta Kalite Değerlendirme sürecine ilişkin olarak Ankara ilinde "Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri Sonuç Toplantısı" düzenlendi. Ülke genelinden 70 katılımcının iştirak ettiği toplantıda, üç oturumda Değerlendirme sürecinin genel bir değerlendirmesi yapıldı.

Açılış konuşmaları ile başlayan toplantının ilk oturumunda " Geçmişten Geleceğe Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri" ve "Değerlendirme Süreci ve Değerlendirici Analizleri" konulu sunumlarla Başkanlığımız gözünden değerlendirme süreci ele alındı. İkinci ve üçüncü oturumlarda ise değerlendiriciler gözünden Sağlıkta Kalite Değerlendirme süreci hakkında bilgilendirme yapılarak, soru-cevap bölümünün tamamlanması ile toplantı son buldu.   

 

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI