Sahte raporda 1 doktor daha tutuklandı!

Diyarbakır'da, hükümlülerin hastanede kalış sürelerinin uzatılması amacıyla sahte sağlık raporu düzenlendiğine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 9 kişiden biri doktor 2 kişi daha tutuklandı

Diyarbakır'da, hükümlülerin hastanedeki sürelerinin uzatılması için sahte sağlık raporu düzenlendiği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 9 kişiden biri doktor 2 kişi tutuklandı. Bir kişi savcılıkça serbest bırakıldı, 6 kişinin ifade verme işlemi sürüyor.

Bazı açık ceza infaz kurumlarından Diyarbakır'a izinli gelen hükümlülerin hastanede kalış sürelerinin uzatılması için sahte sağlık raporu düzenlendiğine ilişkin soruşturma devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, rüşvet, resmi belgede sahtecilik, kamu kurum ve kuruluşlarına karşı dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan 2'si doktor 9 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan bir doktor ve bir hastane personeli tutuklandı. Bir kişi savcılıkça serbest bırakıldı, 6 kişinin ifade verme işlemi devam ediyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 19 kişiden 4'ü doktor 5 kişi dün tutuklanmıştı. Böylelikle tutuklu sayısı 7'ye yükseldi.

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI