SGK tüm kişi kurum, kuruluşlar ile diyalog içerisinde olmaya devam edecek

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından yapılan yazı açıklamada, tüm kişi kurum, kuruluşlar ile diyalog içerisinde olmaya ve bu vesile ile tarafların yanlış ve eksik anlamalarından kaynaklanarak toplumu yanlış yönlendirmelerine engel olacak şekilde hareket

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından yapılan yazı açıklamada, tüm kişi kurum, kuruluşlar ile diyalog içerisinde olmaya ve bu vesile ile tarafların yanlış ve eksik anlamalarından kaynaklanarak toplumu yanlış yönlendirmelerine engel olacak şekilde hareket etmeye devam edileceği belirtildi.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından yapılan yazı açıklama ; "Sosyal Güvenlik Kurumu, hitap ettiği kesim itibarıyla nüfusun tamamına hizmet veren, Türkiye’nin önemli kurumları arasındadır. Son derece önemli görevlerini yerine getirirken ilgili olabilecek tüm Bakanlıklar, Kurum ve Kuruluşlar, Sivil toplum kuruluşları, özel sektör temsilcileri, vatandaşlar ve diğer kişilerle işbirliği halinde olması hizmetlerini daha etkili, hızlı ve kaliteli bir şekilde yerine getirmesine katkı sağlamaktadır.

Kurumumuzun, tüm ilgili kesimlerle diyalog ve iletişim içinde olması; vatandaşlarımızın ve hizmet alanların aleyhine değil lehine fayda sağlayacaktır. Sosyal Güvenlik Kurumu, genel politika ve prensipleri gereği, kurumsal taassuplardan ziyade verdiği hizmetleri ve vatandaşları önceleyen yaklaşım tarzını benimsemektedir. Bu sebeple kin ve kişisel zafiyetlerden hareketle iş yürütmenin Kuruma, topluma ve ülkeye fayda sağlayamayacağı inancıyla, tüm kişi kurum, kuruluşlar ile diyalog içerisinde olmaya ve bu vesile ile tarafların yanlış ve eksik anlamalarından kaynaklanarak toplumu yanlış yönlendirmelerine engel olacak şekilde hareket etmeye devam edecektir."

Manşetler