TİG Klinik Kodlama Temel Eğitimi Katılımcı Listesi

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından İzleme Ölçme ve Değerlendirme Kurum Başkan Yardımcılığı tarafından gerçekleştirilecek "TİG - Klinik Kodlama Temel Eğitimi" katılımcı listesi yayımlandı.

TKHK İzleme Ölçme ve Değerlendirme Kurum Başkan Yardımcılığı Tarafından TİG - Klinik Kodlama Temel Eğitimi Gerçekleştirilecektir

25-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında Mardin İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin katkılarıyla TİG-Klinik Kodlama Temel Eğitimi Mardin ilinde gerçekleştirilecektir.

Eğitim Yeri: Mardin Erdoba Elagance Hotel

Adres: Midyat Yolu Üzeri 3.km. 47100 Yalım Beldesi – Mardin

Notlar:

- Söz konusu eğitime ilişkin konaklama giderleri her bir katılımcının kendisi tarafından fatura karşılığında OTELE GİRİŞTE ödenecektir.

- Görevlendirilecek kişilere, 6245 saylı Harcırah Kanunu çerçevesinde kendilerine tahakkuk edecek yevmiye, konaklama ve ulaşım (Uçak dâhil) giderleri çalıştıkları Kurum tarafından ödenecek olup talep edilmesi halinde yeteri kadar avans verilebilecektir.

- Eğitim uygulamalı bir eğitim olacağından katılımcıların dizüstü bilgisayar getirmeleri şarttır. Eğitim 5 gün sürecek olup Sabah 09:00 da başlayıp 17:00 de bitecektir.

- Derslere Katılım zorunludur. 


- Temel Eğitim Katılımcı Listesi için tıklayınız
- Mardin Katılımcı Bilgi Formu 
için tıklayınız 
- Klinik Kodlama Temel Eğitimi için tıklayınız 
- Makam Oluru için tıklayınız

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

 

 

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI