TİG maliyetlendirme eğitimi katılımcıları ve eğitim tarihleri hakkında duyuru

Sağlık Bakanlığı Teşhisle İlişkili Gruplar (TİG) Şube Başkanlığı tarafından TİG maliyetlendirme eğitimi katılımcıları ve eğitim tarihleri hakkında duyuru yayımlanmıştır.

Sağlık Bakanlığı Teşhisle İlişkili Gruplar (TİG) Şube Başkanlığı tarafından TİG maliyetlendirme eğitimi katılımcıları ve eğitim tarihleri hakkında duyuru yayımlanmıştır;

 

"Teşhisle İlişkili Gruplar (TİG) çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek olan maliyet çalışmaları için hastaneler tarafından belirlenen  personele yönelik verilecek Maliyet Eğitimi  1.Grup 24-25 Temmuz 2012,2. Grup: 26-27 Temmuz 2012,  3. Grup: 30-31 Temmuz 2012, 4. Grup: 1-2 Ağustos 2012 tarihlerinde Ankara İli Hekimevi eğitim salonlarında gerçekleştiricektir. Aşağıda, hastanelerin hangi grupta oldukları ve eğitim tarihleri ayrıca belirtilmiştir. Eğitimler her grup için  2'şer gün olup  Saat 09:00- 18:00 arasında gerçekleştirilecektir. 

Gereğini önemle rica ederiz."

 

Eğitim Yeri Adresi: Prof. Dr. Nusret Fişek Cad. No: 41 Kurtuluş - Sıhhıye / Ankara (http://www.ankarahekimevi.gov.tr/iletisim)

 

Resmi Yazı ve Makam Onayı

 

Eğitime Katılacak Personel Listesi ve Eğitim Tarihleri:

==>1. Grup Eğitim Listesi 

==>2. Grup Eğitim Listesi

==>3. Grup Eğitim Listesi

==>4. Grup Eğitim Listesi

 

Katılımcılardan Talep Edilen Dokümanlar, 2011 Yılı Verileri ve Donanımlar

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI