Vali Kıraç'tan Üç Beyaz Uyarısı

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, üç beyaz olan tuz, şeker ve undan uzak durulması gerektiğini, kendisininde evde hiç tuz tüketmediğini söyledi.

Dünya Tuza Dikkat Haftası dolayısıyla Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından tuz tüketiminin azaltılması amacıyla toplumda bir farkındalık oluşturmak üzere gerçekleştirilen 'Resim ve Slogan' yarışmasında dereceye giren 15 öğrenci ödüllerini almak üzere İl Valisi Mustafa Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İl Vali Yardımcısı Ahmet Günaydın ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fatih Mehmet Aslan da eşlik ettiler. İl Valisi Mustafa Cahit Kıraç; öğrencilerin çalışmalarını teker teker inceleyerek onlarla sohbet etti ve güzel çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik etti. Üç beyaz olan tuz, şeker ve undan uzak durulması gerektiğini belirten İl Valisi Mustafa Cahit Kıraç, kendisinin de evde hiç tuz tüketmediğinin altını çizdi.

Tuz tüketiminin bir alışkanlık olduğunu belirten İl Valisi Mustafa Cahit Kıraç; bu alışkanlıktan vazgeçmemiz gerektiğini vurguladı.

Daha sonra İl Valisi Mustafa Cahit Kıraç tarafından öğrencilere ödülleri verildi. İl Valimizden ödüllerini alan öğrenciler çok büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirttiler. Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fatih Mehmet Aslan ise çalışmalarına verdikleri destek ve katkılarından dolayı Vali Mustafa Cahit Kıraç ve İl Vali Yardımcısı Ahmet Günaydın'a teşekkür etti.

 

Manşetler

YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI