• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 17 °C

3 ibadethaneli hastane

3 ibadethaneli hastane
Dünyagöz Antalya Hastanesi, yurtdışından gelen hastaların ibadetlerini yerine getirmeleri için bünyesinde sinagog, şapel ve mescit hizmetini de sunuyor.

Geçtiğimiz yıl 25 bin yabancı hastayı tedavi ederek sağlık turizminin öncü kurumlarından biri olan Dünyagöz Hastaneler Grubu, sağlık turizminde hastalara sunduğu olanaklarına bir yenisini ekledi. Yurtdışından gelen hastalarına tedavi sırasında tatil yapma imkanı sağlayan Dünyagöz Antalya Hastanesi, aynı zamanda tedavi boyunca ibadetlerinden uzak kalmak istemeyen hastaları için mescit, şapel, sinagog gibi ibadet alanlarını da bünyesinde barındırıyor. Dünyagöz Antalya Hastanesi, tedavi olan hastalarına ibadetlerini istedikleri saatlerde ve uygun koşullarda yerine getirme imkanı sağlıyor.

Kurulduğu günden bu yana göz sağlığı alanında yurtdışından gelen hastaların ilk tercihlerinden biri olan Dünyagöz Antalya Hastanesi, hastalara tedavi olurken tatil yapmak fırsatı sunuyor. Bu yıl sonuna kadar tedavi ettikleri yabancı hasta sayısının daha da artacağını söyleyen Dünyagöz Antalya Hastane Müdürü Emre Ak, "Komşu ülkelerden gelecek hasta sayısında yüzde 50'lere varan artış bekliyoruz. Yabancı hastalarımızın yüzde 80'i Avrupa ülkelerinden geliyor. Bunun dışında Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Kafkas coğrafyasından çok sayıda hasta Dünyagöz'e geliyor. Antalya'da 7 ve 5 yıldızlı otellerle anlaşmalar yaptık. 7 ve 14 günlük tatil ve ameliyat içeren paketler oluşturduk. Hastalar, hem tatil yapıp hem de tedavilerini oluyorlar. Bizim için markamızın başarısının yanı sıra Türkiye'nin gerek sağlık turizmi gerekse destinasyon olarak talep edilir olması önemli bir konu. 2012 yılında da aynı iddia ile yüksek artışlar bekliyoruz" dedi.

DÜNYAGÖZ HASTANELER GRUBU HAKKINDA

1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, gözün tüm branşlarında 240 farklı tedavi yöntemiyle 365 gün, 24 saat göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara kesin çözüm getiriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, yurt içi ve yurtdışında toplam 16 merkezinde ilkeli sağlık hizmeti veriyor.

Dünyagöz, sürekli yenilenen eksiksiz teknolojisi, profesör, doçent ve uzman doktorlardan oluşan 160 kişilik deneyimli medikal kadrosu, bine yakın personeli ve çağdaş yönetim anlayışıyla kısa sürede dünyanın sayılı birkaç merkezi arasında yer almayı başardı. Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun ve Gaziantep olmak üzere yedi ayrı ilde, altı tanesi tam teşekküllü toplam 12 hastane ve yurtdışında Hollanda, Almanya, İngiltere'de bulunan klinikleriyle hizmet veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, Türkiye'nin Avrupa'daki ilk tam teşekküllü göz hastanesini Frankfurt'ta açtı.

Önümüzdeki dönemde açacağı hastaneleriyle de geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefliyor. Türkiye'de sağlık turizminin öncülüğünü de üstlenen Grup, dünyanın yaklaşık 107 ülkesinden gelen 30 bine yakın yabancı hastaya da hizmet veriyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2211 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim