• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 24 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 25 °C

Akademi Hastanesi’nin açılışı yapıldı

Akademi Hastanesi’nin açılışı yapıldı
Özel Antakya Akademi Hastanesi’nin resmi açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Ali Ediboğlu, Refik Eryılmaz ve Hasan Akgöl, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Güven, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İl Sağlık Müdürü Mustafa Kiremitçi ve davetliler katıldı.

Vali Lekesiz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, bireysel ve toplumsal hayat açısından sağlık her işin başı olan bir kültür gelindiğini söyledi.

Sağlık hizmetlerinin tüm imkanlarını seferber ederek, kalitesini artırmak ve sağlık hizmetlerine erişebilmeyi kolaylaştırmanın başta resmi kurum ve kuruluşların sorumluları olarak kendilerinin ve aynı zamanda herkes için bir görev olduğunu ifade eden Lekesiz, ''Bu tür özel sektörün yaptığı hastanelerde hiç kuşkusuz rekabetin olduğu yerde rehavet olmaz yaklaşımı ilkesiyle diğer sağlık birimlerimizdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırabilmesi ve standardın yükselmesi anlamında önemli bir katkı yapacaktır'' diye konuştu.

YAMAN: DENEYİMLİ KADROMUZLA, EN SAĞLIK TEKNOLOJİSİ İLE HİZMETTEYİZ

Özel Antakya Akademi Hastanesi Başhekimi Operatör Dr. İbrahim Yaman da, insanların mutluluğu ve sağlığı için üst düzeyde bir sağlık hizmeti sunmayı hedeflediklerini kaydetti.

Sağlık hizmeti sunarken güvenilir, insana ve çevreye saygılı, hasta haklarına ve tıbbi etik kurallara saygılı olmak gibi ahlaki değerleri ön planda tuttuklarının altını çizen Yaman, şöyle devam etti: ''Akademi Hastanesi olarak, deneyimli ve güvenilir hekim kadrosunu günümüzde en gelişmiş sağlık teknolojisi ile buluşturduk. Yanlarına eğitimli, saygılı, güleryüzlü bir yardımcı sağlık ekibi oluşturduk, modern, konforlu binamızda sağlık hizmetini Hatay halkına en üst seviyede sunabilme iddiasıyla yola çıktık. Hasta profilinin ihtiyaçları ve talepleri ön planda tutuldu. Ticari kaygılardan çok, yıllardır içinde bulunduğumuz sağlık ortamının bize öğrettikleri ve hekimlik hayatımızdan edindiğimiz deneyimlerle hastalarımızın bir hastaneden en üst düzeyde ve en konforlu şekilde hizmet alabilmesi, başka şehirlerdeki hastanelere ihtiyaç duymaması konusunda özel hassasiyet gösterdik.'' Özel Antakya Akademi Hastanesi'nin 10 katlı, 101 yataklı, 11 bin 500 metre kare kapalı alana sahip olduğunu belirten Yaman, ayrıca hastanelerinde Radyoloji ünitesi, MR, bilgisayarlı tomografi, 4 boyutlu renkli doppler ultrasonlar, mamografi, floroskopi, kemik dansitometri ve konvansiyonel röntgen olmak üzere her türlü modern görüntüleme sisteminin bulunduğunu söyledi.

Hastanede 21 branşta 1'i profesör, 2'si doçent, 32'si uzman ve operatör olmak üzere 37 doktor, 1 eczacı, 1 diyetisyen, 112 sağlık personeli, 124 bilgi işlem ve idari personelin, 58 teknik eleman ve 7 güvenlik elemanı olmak üzere toplam 340 kişinin çalıştığını belirten Yaman, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 3237 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim