• BIST 9095.41
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 25 °C

An-Deva Hayat Hastanesi hastalarıyla buluştu

An-Deva Hayat Hastanesi hastalarıyla buluştu
An-Deva Hayat Hastanesi, hastanelerinde tedavi görüp sağlıklarına kavuşan hastaları için, 'Kalp cerrahisi sonrası yaşam' yemeği düzenledi.

An-Deva Hayat Hastanesi, hastanelerinde tedavi görüp sağlıklarına kavuşan hastaları için, 'Kalp cerrahisi sonrası yaşam' yemeği düzenledi.

An-Deva Hayat Hastanesi, 'Kalp cerrahisi sonrası yaşam' ismi verilen geleneksel yemeğin bu yıl yedincisini 100. Yıl Restoran’da düzenledi. Yemeğe An-Deva Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakayalı, An-Deva Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Işıkhan, hastane doktorları, hemşireler, kalp ameliyatı olan hastalar ve yakınları katıldı.

2001 yılından itibaren 50 bin anjiyo, 15 bin stent ve 10 bin kalp ameliyatı ve günlük 100-150 muayene ile bölge halkına kendi şehrinde tedavi olma imkanı sağlayan An-Deva Hayat Hastanesi’nin ayrıca bölgenin kardiyoloji ve kardiyovasküler cerrahide ağırlıklı olarak çalışan tek hastanesi olduğu belirtildi. Tedavi görüp sağlıklarına kavuşan hastalar, yakınları ve hastane personeli eğlenceli bir ortamda yemek yedi.

Gecede Alya Halk Dansları ekibinin gösterisi de beğeniyle izlendi. An-Deva Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakayalı, kalp hastanesi olarak sağlık hizmetleriyle daha güçlü, daha büyük adımlarla bölge halkı ile birlikte hareket edeceklerini ve hastaların tedaviden sonraki yaşamlarında da her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Hastalarının gayet sağlıklı olmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Karakayalı," Bu hastane yalnız bir kişinin değil, sizlerindir. Bizi tercih edip, kurumumuza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. Sizleri sağlıklı görmek bizim en büyük mutluluğumuzdur" dedi.

Başhekim Dr. Abdullah Işıkhan ise, kalplerini kendilerine teslim eden tüm hastalarına teşekkür ederek, "Sizleri burada sağlıklı olarak karşımızda görmek bizim en büyük onur kaynağımızdır. Bugüne kadar birçok başarılı ameliyata imza attık. Bunun sonucunda yurt içinden ve özelliklede gurbetçilerimizin tercih ettiği hastanelerden biri haline geldik. Bu başarıyı yakalamamızda emeği geçen bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kalp Damar Cerrahisi Direktörü Op. Dr. Mustafa Kar'da, gelişen teknoloji ile birlikte ameliyat sonrası hastaların kısa sürede iyileştiğini belirterek," Ailesinde kalp damar hastası bulunan kişileri kontrollerini mutlaka yaptırmalıdır. Çünkü erken teşhis hayat kurtarıyor" ifadelerini kullandı.

An-Deva Hayat Hastanesi’nin 5 kardiyolog, 2 kalp damar cerrahi ve 3 anestezi uzmanıyla gece saat 22.00'a kadar bölgesinde poliklinik hizmeti veren tek hastane olduğu belirtildi.

an-deva-hayat-hastanesi-hastalariyla-bulustu-iha-20111031ay480985-1-t.jpg

an-deva-hayat-hastanesi-hastalariyla-bulustu-iha-20111031ay480985-2-t.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3395 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim