• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • Ankara 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 27 °C
  • Antalya 24 °C
  • İzmir 27 °C

Bitkiler saçları geri kazandırıyor

Bitkiler saçları geri kazandırıyor
Hangi bitkinin neye yaradığını bilmek, nasıl ve hangi sıklıkla kullanılacağını öğrenmek dökülen saçları geri getirmek için yeterli.

KELLİK özellikle erkekler ve biraz daha az sıklıkla olmasına rağmen kadınlar içinde çok önemli bir problemdir. Problemin bir sağlık sorunumu yoksa yalnızca bir kozmetik sorun mu olduğu farklı bir tartışma konusudur. Fakat çok önemli bir problem olduğu tartışmasızdır. Biz de 'kelliğe çare bulduğunu' söyleyen Herbalist Leyla Çabuk'a kellik tedavisini sorduk.

Formülünü herkesten sakladığı 'bitkiderman' ürünü sayesinde saç dökülmelerinin önüne geçtiğini, kellik diye bir şey tanımadığını belirten Çabuk, 'Ben 61 yıldır 10 binlerce kişinin saçını yeniden çıkarmayı başardım. Bana gelen hastaların hiç bir tanesi bugüne kadar dermanını bulamadan yanımdan ayrılmadı. Tabi bunu yaparken önce dökülmenin nasıl olduğunu belirliyor, daha sonra da gerekli tedaviyi uyguluyoruz' dedi.

FORMÜLÜNÜ AÇIKLAMIYOR

İnsanların ilaçlardan önce bitkiler kullandığının ve bitkilerden kesin çözüm aldıklarının altını çizen Çabuk, 'Bizim saç çıkartmaya yarayan formülümüz, 350 yıllık bir aile geleneği, babadan oğula, anneden kıza aktarılmış bir formül. Bugüne kadar bu formül sayesinde on binlerce insana derman olmaya çalıştık. Bunda da yüzde 99 oranında başarı sağladık. Kellik diye bir şeyi ben tanımıyorum. Saçı dökülenleri altı ayda tedavi ediyoruz ve saç dökülmelerini bir daha olmayacak şekilde durduruyoruz. Hiç saçı olmayanları da iki yıl gibi bir sürede eski haline döndürebiliyoruz. Bitkiler tanıdık ama hangi bitkinin neye yaradığını bilmek, nasıl ve hangi sıklıkla kullanılacağını öğrenmek gerekiyor. İşin sırrı ise bitkilerin uygulama için nasıl hazırlandığında' diye konuştu.

İSTENMEYEN TÜYLERİ DE YOK EDİYOR

Dokuz kuşaktır bitkileri kullanarak cilt sorunlarına karşı doğal reçeteler hazırlayan bir aileden gelen Herbalist Leyla Çabuk, bitki karışımları sayesinde istenmeyen tüyleri de yok ediyor. Yaklaşan yaz aylarından kadınların korkulu rüyası olan istenmeyen tüyler de Leyla Çabuk'un bitkiderman karışımı sayesinde tarih oluyor. Yüzde veya vücudun herhangi bir yerinden çıkan tüyleri tamamen ortadan kaldıran 'bitkiderman' ürünü hakkında bilgi veren Çabuk, 'İster yüzde, ister vücutta nerede olursa olsun istenmeyen tüyleri yok eden bir ürünümüz var. Bu ürünü ben 5 yıl kullanan görmedim. Çünkü ürün kısa sürede etki yaparak istenmeyen tüyleri bir daha geri gelmeyecek şekilde yok ediyor' şeklinde konuştu.

Yasemin İLAN

 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 8280 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim