• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 20 °C

Dudaklarınız göz kamaştırsın!

Dudaklarınız göz kamaştırsın!
Dolgun, gösterişli ve pürüzsüz dudaklara sahip olmayı herkes ister.Dolgun, gösterişli ve pürüzsüz dudaklara sahip olmayı herkes ister de bunun yöntemini bilemez.

Dolgun, gösterişli ve pürüzsüz dudaklara sahip olmayı herkes ister de bunun yöntemini bilemez.o halde biz yeni uygulamayı kulağınıza fısıldayalım : Permalip. Meme büyütme operasyonlarında kullanılan , kıvamını muhafaza eden , özel kapsül içinde olduğu için ödem ve alerji riski taşımayan mucize silikonlar şimdi dudaklara da yerleştiriliyor.İstediğiniz zaman zahmetsizce çıkarılabilen, zamanla eriyip hacmini yitirmeyen , his kaybı yaratmayan , tekrar işlem gerektirmeyen , dolayısıyla hesaplı olan bu dolgu değişik boy ve kalınlıkta.Fotoğraflara bakıyor , karar veriyor, yaptırıyorsunuz.Yeni yöntemi öğrenmek Op.Dr Güner Uysal’a kulak verin…

Dudak dolgunlaştırılmanın ilk yöntemi, şimdilerde herkesin ‘ kötü örnek ’ olarak gösterdiği , kocaman ve şekilsiz duran kalıcı silikonlardı.Bu kez uygulandığında dönüşü olmayan , ödem ve şekil bozukluğu riski taşıyan silikonlar reddedildi, yerini hyalüronik bazlı geçici dolgular aldı.Ancak dolgu zamanla vücut tarafından emildiği için 6 – 8 ay sonra tekrarı gerekiyordu.Üstelik asimetrik şekilde erime riski de vardı.Geçici dolgu da tarihe karıştı, kişinin vücudundan alınan yağ dokusu ile dudaklar dolgunlaşmaya başladı.10 yıldır kullanılan bu yağın da kısa ömürlü olduğu ve erimeye yüz tuttuğu anlaşıldı.Tam dudaklarından şikayetçi olanlar çözüm bulamadığı için karamsarlığa kapılmıştı ki ortaya ‘ Permalip ’ çıktı. Bu , yeni nesil bir dudak dolgusu , bir başka deyişle silikon dudak implantı.Dudaklarının daha dolgun , daha kıvrımlı , daha çekici olmasını arzulayan herkes için uygun boy ve dolgunlukta bir Permalip bulmak mümkün.Lokal anestezi ile yaklaşık 15 – 20 dakikada ağrısız şekilde uygulanan Permalip , uygulandığı andan itibaren dudakların istenilen dolgunluk ve şekilde olmasını sağlıyor.Bir süre sonra dudaklarınızın daha dolgun olmasını veya eski haline dönmesini isterseniz, çok kısa ve kolay müdahale ile bu da sağlanıyor.Permalip çıkarılıyor.

Permalip nasıl bir madde ? Enjeksiyon şeklinde mi uygulanıyor ?

Hayır. Siz bakıp seçebiliyorsunuz.Permalip, yumuşak ve tek parça silikondan üretilmiş bir dudak implantı.Bu sayede hem kalıcı hem de istenildiğinde kolayca çıkarabiliyor.Uygulaması çok basit.Dudaklarınız lokal anestezi ile uyuşturulur.Dudakların kenarından , sizin için uygun olarak seçilen Permalip doğru pozisyonda yerleştirilir.Gerekiyorsa aynı işlem alt dudağa da uygulanır.Tüm işlem 20 dakikayı geçmez.

Kendi dudağınıza uygun boyutları nasıl seçebiliriz ?

Permalip, değişik boy ve dolgunlukta çok sayıda seçenek sunuyor.Hangi boy dolgunun nasıl duracağını tahmin edebilme konusunda , doktorunuz örnek fotoğraflarla yardımcı olur.

Bu ürünün , dudak protezi ve enjeksiyonla verilen dolgulardan ne gibi farkları var ?

Permalip, yumuşak silikon hammaddesinden üretildi.Ayrıca yüzey özelliklerine de sahip. Bu sayede suni bir görüntü yaratmıyor, gülerken ya da konuşurken dudakların sert ve şekilsiz görünmesine yol açmıyor, dokunulduğunda yabancı bir doku hissi uyandırmıyor.Uygulama sonrasında, dudakların doğal kıvrımları aynen korunur, dudak hareketlerinde ve mimiklerde herhangi bir değişiklik olmaz.Permalip ,diğer dolgu maddeleri gibi birkaç ayda bir müdahale gerektirmez.Dudaklarda dolgun görüntü tek uygulama yeter.

İşlemde enfeksiyon riski var mı ?

İşlemden sonra hastalara kısa süre antibiyotik kullanımı öneriliyor.

Permalip mesela öpüşme sırasında karşıdaki tarafından hissedilir mi ?

Ne dokunma ne öpüşme sırasında hissedilmez.

Dağılır ya da patlarsa ?

Hayır.Permalip yumuşak ve tek parça silikondur, özel bir kapsül içindedir.Doku içinde yayılma,patlama gibi bir ihtimal söz konusu değil.

Diyelim ki dudaklarımdaki Permalip’i çıkartmak istiyorum deformasyon olur mu ?

Permalip, doku içinde erimez , kalıcıdır.Ancak isterseniz , kolayca çıkarılabilecek şekilde tasarlanmıştır.Çıkarılır, birkaç günde dudaklarınızda sorun kalmaz.Sonrasında daha büyük –küçük silikon enjekte ettirmek ya da doğal halde bırakmak sizin tercihiniz.Çıkarılan Permalip hiçbir deformasyon yaratmaz.

Tedavi süreci nasıl ?

Uygulamadan sonra dudaklarda hafif şişme ve gerginlik görülür.Bazen hafif morluklar olsa da birkaç günde geçer.Ağrı şikayeti çok nadirdir, 2 günü de geçmez. En geç bir hafta içinde pürüzsüz , dolgun ve son derece doğal yeni dudaklarınızla güvenle gülümseyebilirsiniz.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3338 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim