• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 16 °C

Ağrı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Başarılarıyla Marka Olma Yolunda İlerliyor

Ağrı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Başarılarıyla Marka Olma Yolunda İlerliyor
Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ortopedi kliniği servisinde, 6 uzman hekim ile Ağrı'da aylık 6 bin 500'ü geçen hasta potansiyeliyle, tüm hastaların...

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ortopedi kliniği servisinde, 6 uzman hekim ile Ağrı'da aylık 6 bin 500'ü geçen hasta potansiyeliyle, tüm hastaların tedavi ve ameliyatları başarıyla yapılıyor.

Ağrı'da gelişmiş kapasitesiyle birçok alanda hizmet vermeye başlayan Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ortopedi kliniği servisinde revizyon kalça ve diz protezi gibi birçok tanı ve tedaviyi de yaparak başarılı ameliyatlara da imza atmaya başladı. Daha önceden yetersiz donanımlarından dolayı hasta sevki veren hastane son dönemde geliştirilmiş kapasitesiyle sevk alan il haline gelmeyi başardı.

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Servisi Bölüm Başkanı Ali Can Çiçek ve 5 uzman hekim ile birlikte başarılı çalışmaları ve güçlü kadroları ile çevre illerden de sevk almaya ve isimlerini duyurmaya devam ediyor.

"Türkiye Standartlarının üzerinde muayeneler yapılıyor"

Randevulu randevusuz yaptıkları muayenelerin Türkiye standartlarının çok üstünde olduğunu söyleyen ortopedi kliniği uzman hekimi Ali Can Çiçek, "Yaklaşık aylık 100-150 civarında ameliyat sayısı, 6 bin 500'ü geçen poliklinik hasta muayene potansiyelimizle Ağrı halkına hizmetimiz devam etmekte. Hizmetlerimiz sınırsız bir şekilde devam etmesi için elimizden geleni yapma gayretini sarf ediyoruz. Hem hastane yönetimimiz hem İl Sağlık Müdürlüğümüz hem de kendi personelimizle elimizden geldiğince çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Artık Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi sevk alır duruma geldi. Eskiden çok fazla sevklerimiz olurdu, artık herhangi bir ameliyatı burada elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Alet ve malzeme konusunda eksiklerimiz vardı ama bu malzeme eksiklerimiz gerek İl Sağlık Müdürlüğü, hastane yönetimimiz gerek diğer büyüklerimiz sayesinde bu ihtiyaçlarımız karşılandı. Artık büyük diz protezlerimiz dahil revizyon kalça ve diz protezleri ameliyatlarımızı burada yapmaktayız. Gayet başarılı ameliyatlarımız sayesinde çevre illerden de bu taleplerimiz doğrultusunda sevklerimiz gerçekleşmektedir. Artık bu durum sevk alma haline gelmiş bulunmaktayız. Tabii bu bizim için yeterli değil, Ağrı halkı daha iyilerine layık olduğu için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak zorundayız. Malzemelerimiz aletlerimiz güncellendikçe daha iyi ameliyatlar daha başarılı ameliyatları yapmaya devam edeceğiz. Günlük yaklaşık olarak 10-12 ameliyat civarında ameliyatımız oluyor. Bunlar arasında acil ve elektif ameliyatlar dediğimiz dışardan protez ameliyatları, menüsküs veya ön çapraz ameliyatlar dediğimiz ameliyatlarımız oluyor. Yaklaşık 5 polikliniğimiz var, bu poliklinikte yaklaşık randevulu randevusuz 500-750 arasında hasta muayene ediyoruz. Bu gayet Türkiye standartlarının üzerinde bir muayene, geceleri de arkadaşlarımızla birlikte hiç durmadan ameliyatlarımıza devam ediyoruz" dedi.

"Hastanemiz bölgede "marka" olmaya başladı"

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İdari Mali ve İşler Müdürü Cevdet Taşdemir, ise yaptığı açıklamada hastanede yaptıkları başarılı ameliyatlar sayesinde, hastanenin bölgede marka haline gelmeye başladığını vurguladı.

Müdür Taşdemir, "Bir buçuk yıldır burada çok güzel ameliyatlar çıkarıyoruz. Çevre illerden ilimize müracaat eden vatandaşlarımıza burada kaliteli sağlık hizmetleri sunuyoruz ameliyatlarını yapıyoruz ve şifayla taburcu ediyoruz. Biz bununla ilgili ciddi anlamda bölgede marka olmaya başladık" dedi.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 598 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim