• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Ankara 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 25 °C
  • İzmir 23 °C

Medical Point’te 14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

Medical Point’te 14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu
İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesinde, 14 Mart Tıp Bayramı törenle kutlandı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesinde, 14 Mart Tıp Bayramı törenle kutlandı. Törende konuşan İEÜ Medical Point Hastanesi Genel Müdürü Müslüm Yıldız, "Dünyada sağlık alanında ilk 10'daysak sağlık çalışanlarımızın katkısı çok çok büyüktür. Sizin kıymetinizi ne kadar anlatsak az kalır" dedi.

14 Mart Tıp Bayramı kapsamında, İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesinde tören düzenlendi. Törene, İEÜ Medical Point Hastanesi yönetim kurulunun yanı sıra; Tıbbı Direktör Şükrü Emre, hekimler, sağlık çalışanları katıldı. Program, İEÜ Medical Point Hastanesi Hematoloji Bölümünden Prof. Dr. Füsun Gediz'in piyano resitaliyle başladı. Büyük alkış alan performansın ardından İEÜ Medical Point Hastanesi Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Şükrü Emre, konuşmasına şehitleri ve Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenleri anarak başladı. Emre, "Bugün sadece doktorların değil, tüm sağlık çalışanlarının kutladığı bir gün. Türkiye'de hekimlerin ve sağlık alanının sorunları çok fazla. Bunların çözülmesi için bizlerin taraf olması gerekiyor. Hükümetlerle beraber çalışıp layık olduğumuz saygıyı, sevgiyi görmemiz gerekiyor. Sağlık politikalarında bizlerin hükümetlere öneriler götürmeleri gerekiyor. Adaletin olduğu yerde de hiçbir zaman problem olmaz. 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum" dedi.

Emre'nin ardından konuşma yapan İEÜ Medical Point Hastanesi Genel Müdürü Müslüm Yıldız, sağlık çalışanlarının kendi hayatlarını hiçe sayıp insanların yardıma koşmaktan hiç çekinmediklerine vurgu yaptı. Yıldız, "Sağlık hizmetinin ülkemizde bu seviyeye yükselmesinde fedakarca çalışan siz çalışanlarımızın katkısı çok büyük. 5.0 hastaneden bahsediyorsak, sağlıkta teknolojiden bahsediyorsak, ülkemiz dünyada sağlık alanında ilk 10'daysa sağlık çalışanlarımızın katkısı çok çok büyüktür. Sizin kıymetinizi ne kadar anlatsak az kalır. 6 Şubat depreminde, pandemide, önceliklerinizi, hayallerinizi, hayatlarınızı bir kenara bırakıp savaşarak mücadele ettiniz. Hepinize teşekkür ediyoruz. Deprem bölgesindeki sağlık çalışanlarımıza da teşekkür ediyor ve selam gönderiyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Medical Point Hastanesi İç Hastalıkları bölümünden Doç. Dr. Bülent Sözmen'in de arasında yer aldığı GruPPetto, konseriyle Medical Point'li sağlık çalışanları keyifli dakikalar geçirdi. Tıbbi Direktör Prof. Dr. Şükrü Emre ile Prof. Dr. Füsun Gediz'in dansı da büyük alkış aldı.

Bayraklı Şehit Nazım Bey İlkokulu öğrencileri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İEÜ Medical Point Hastanesinde görev yapan hekimlere anlamlı bir sürpriz yaptı. Öğrenciler, kendi elleriyle hazırladıkları kartları hastaneye gelip hekimlere sundu. Hekimler, öğrencilerin bu özel jesti karşısında büyük bir mutluluk yaşadı. Sürpriz hediye için öğrencilere teşekkür eden hekimler, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 522 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim