• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Ankara 27 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 24 °C
  • İzmir 28 °C

Türkiye Sigorta "Diyabet Destek Sigortası" yaptırmak isteyenlere yüzde 25 indirim yapacak

Türkiye Sigorta "Diyabet Destek Sigortası" yaptırmak isteyenlere yüzde 25 indirim yapacak
Türkiye Sigorta, "Diyabet Destek Sigortası" yaptırmak isteyenlere yıl sonuna kadar geçerli yüzde 25 indirim imkanı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, şeker hastalığı olarak bilinen diyabetin görülme sıklığı her geçen yıl artarken, Türkiye'de Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, 20-79 yaş grubunda tanı konulmuş yaklaşık 7 milyon diyabet hastası bulunuyor.

Yaşam tarzlarının değişmesiyle küresel bir halk sağlığı sorunu haline gelen diyabet ile mücadelede şirket, hastalığın farkındalığını artırma, toplumsal sağlık okur-yazarlığına ve bilinçlenmeye katkıda bulunma vizyonu kapsamında uygulamalarıyla dikkati çekiyor.

Ürün ile şirket, sağlık yolculuğunun her adımında bireylerin sağlıklı olma hakkını desteklemeyi, daha iyi diyabet tedavisi için sigortalılarının yanında yer almayı, kronik hastalıklarda bütünleşik sağlık çözümleri sunmayı ve uzun vadeli değerler yaratarak sürdürülebilir bir toplum için katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Sigorta ürünü, kişinin sağlığını acil sağlık durumlarına karşı koruma altına alırken, aynı zamanda rutin diyabet muayene ve tetkiklerini kolayca yaptırma imkanı sağlıyor.

Diyabet hastalarının ihtiyaçlarını göz önüne alarak hazırlanan ürün, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü'ne özel yüzde 25 indirim avantajı ile sunuluyor.

Yıl sonuna kadar devam edecek olan indirimden "Diyabet Destek Sigortası" yaptıran tüm bireyler faydalanabiliyor. Sigortanın yaptırıldığı andan itibaren kapsamdaki teminatlardan yararlanabiliniyor.

- 18-70 yaş arası tüm diyabet hastaları yararlanabilecek

Türkiye Sigorta Diyabet Destek Sigortası, Dünya Sağlık Örgütü tarafından tanımlanan acil sağlık durumlarında ortaya çıkacak tedavi masraflarını limit dahilinde güvence altına alıyor.

Sigortalının 1 yıl boyunca faydalanabileceği ürün, acil cerrahi yatış, ameliyat, acil dahili yatış, hastane, oda, yemek, refakat, yoğun bakım, ambulans hizmetini içeriyor.

Türkiye Sigorta'nın 18-70 yaş aralığındaki herkesin faydalanabileceği ürün kapsamında diyabet hastaları ayrıca 6 ayda bir rutin olarak gerçekleştirmek zorunda oldukları kan tahlili işlemlerini evlerinde ücretsiz bir şekilde yaptırabilirken, endokrinoloji doktoruna da yılda 2 kere muayene olabiliyor.

Ürün kapsamında "check-up" hizmeti, diş muayene paketi, göz muayene paketi ve yılda 1 kere ücretsiz mamografi veya meme ultrasonu, erkekler için ise ücretsiz PSA hizmeti bulunuyor. Ayrıca Türkiye Sigorta mobil platformu üzerindeki avantajlar dünyası hizmetlerinden indirimli faydalanabiliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 613 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim