• BIST 9889.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 26 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 22 °C

Medical Park Sağlık Grubu Hızla Büyüyor

Medical Park Sağlık Grubu Hızla Büyüyor
Medical Park Grubu Yönetim kurulu başkanı Op.Dr. Muharrem Usta; "3 yıllık iş hedefimizde, Türkiye nüfusunun büyük çoğunluğunun toplandığı önemli il merkezlerinde, grup bünyesine 30 hastane daha eklenecektir. Böylece, 2010 yılı sonunda Türkiye nüfusunu %70

Medical Park Grubu Yönetim kurulu başkanı Op.Dr. Muharrem Usta; "3 yıllık iş hedefimizde, Türkiye nüfusunun büyük çoğunluğunun toplandığı önemli il merkezlerinde, grup bünyesine 30 hastane daha eklenecektir. Böylece, 2010 yılı sonunda Türkiye nüfusunu %70’i gibi büyük bir çoğunluğunu A sınıfı hastanecilik hizmetlerini ulaştırmak bulunuyor. 2010 yılı Medical Park Sağlık Grubu’nun ulusal bir marka olarak başladığı sağlık yolculuğunda, uluslararası bir marka olarak yurtdışına da açıldığı bir sağlık zinciri olacaktır." dedi.

· Türk Sağlık Sektörü’nde on iki yıllık deneyimi ile yeni sağlık projelerine imza atan Medical Park Sağlık Grubu, tıbbi kalite, verimlilik, hasta memnuniyeti ve çalışan tatmini açısından Türkiye’nin en iyi hastanelerine sahip bir sağlık hizmetleri zinciridir. İstanbul da Bahçelievler, Gaziosmanpaşa, Fatih, Bursa, Batman ve Tokat hastanelerinin yanısıra Van Gaziantep, Antalya, İstanbul Göztepe ve İzmir de pek yakında hizmete devam edecektir.

· Medical Park Sağlık Grubu’nun iş hedefinde, 2010 yılı sonuna kadar Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 30 ilde grup bünyesine eklenecek hastaneler ile ülke nüfusunun yüzde 70’i gibi büyük bir çoğunluğuna ‘A’ grubu hastane hizmetlerini ulaştırmak bulunmaktadır. Medical Sağlık Grubu, sosyal güvencesi olan herkes için ulaşılabilir uluslararası standartlarda özel hastane hizmeti vermeyi hedeflemektedir.

· Medical Park Sağlık Grubu’nun şu anda hizmette olan hastanelerinde, günlük Kalp ve Damar Cerrahisi’nde 10 ameliyat, diğer tüm cerrahi branşlarda 70 ameliyat, Girişimsel Kardiyoloji de ise 60 anjiyografi ve anjiyoplasti gerçekleştiriliyor. Yıl sonuna kadar hizmete girecek yeni hastanelerle birlikte bu sayılar da ikiye katlanacak.

· Hastanelerin hepsinin hizmete girmesiyle birlikte, şu anda yaklaşık 2550 olan çalışan sayısı iki yıl içerisinde 4 bine ulaşacak.

· Medical Park Sağlık Grubu’nun iş hedefinde, 2010 yılı sonuna kadar Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 30 ilde yerel parnerlerle birlikte grup bünyesine eklenecek hastaneleri ile ülke nüfusunun yüzde 70’i gibi büyük bir çoğunluğuna ‘A’ grubu hastane hizmetlerini ulaştırmak bulunuyor. Medical Sağlık Grubu, sosyal güvencesi olan herkes için ulaşılabilir uluslararası standartlarda özel hastane hizmeti vermeyi hedefliyor.

Bu haber toplam 2124 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim