• BIST 9886.95
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Ankara 26 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 23 °C

Niğde ve Kütahya Genel Sekreterleri görevinden istifa etti

Niğde ve Kütahya Genel Sekreterleri görevinden istifa etti
Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Bayraktar ve Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ekici, milletvekili aday adayı olmak üzere görevlerinden istifa ettiler.

Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Bayraktar, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar çeşitli devlet kademelerinde görev aldığını belirterek, "112 yöneticiliği, başhekim yardımcılığı, sağlık bakanlığı daire başkanlığı, başhekimlik ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği görevlerimde Kayseri, Ankara, Nevşehir ve Niğde'de memleket hizmetinde bulunmama vesile olmuştur" ifadesini kullandı.

Tecrübelerini 25. dönemde TBMM çatısı altında devam ettirmek istediğini kaydeden Bayraktar, şöyle devam etti:

"Medeniyetimizin temel taşlarından olan 'Nefis cümleden edna, vazife her şeyden ala' felsefesini benimseyerek, sağlık ve ilkyardım alanı başta olmak üzere fırsat bulduğum birçok alandaki gayretlerimi 25. Dönemde TBMM çatısı altında sürdürmek için görevimden ayrılmış bulunuyorum. AK Parti kadrolarında milletvekili aday adayı olarak bulunmak üzere istifamın hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz eder, selam ve sevgilerimi sunarım."

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ekici de istifa etti

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde aday olabilmek amacıyla görevinden istifa etti.

Ekici, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 2,5 yıldır yürüttüğü Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevimden, milletvekili adayı olmak için ayrıldığını bildirdi.

Şehzadeler şehri, maneviyat yüklü Kütahya'ya hizmet etmenin mutluluğu ve onurunu yaşamanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Ekici, şunları kaydetti:

"Görev yapmış olduğum süre içerisinde insan odaklı çalışmalar yürütmeye, halkımızın sağlık hizmetlerinden daha etkin yararlanmasını sağlamaya, sorunlarına çözümler üretmeye çalıştık. Halkımızın sağlık hizmetlerini ilimizde almasını, başka illere sevk olmamasını hedef edinirken, diğer illerden sevk alan bir il olmayı da hedeflemiştik bir yandan. Kütahya'ya çok sayıda yeni ünitelerin kazandırılmasında, yeni polikliniklerin açılmasında, ilimizde ilk kez gerçekleştirilen ameliyatların yapılmasında payımız oldu. İnsan olarak ölünceye kadar, insanlığa faydalı olmayı, güzel hizmetlerde bulunmayı ve gelecek nesillere yeni ve güçlü bir Türkiye bırakmayı dert edindik. İşte bu amaçla, başka bir platformda hizmet etmek için yola çıktık."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3701 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim