• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 16 °C

Sağlık turizminin aktörleri İstanbul'da buluşacak

Sağlık turizminin aktörleri İstanbul'da buluşacak
Ana teması "Sağlık Turizminde Destinasyon Oluşturulması ve Yönetimi" olarak belirlenen 7. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi yarın başlayacak

7. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi, yarın İstanbul'da başlayacak.

Türkiye Sağlık Turizmi Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, Silence İstanbul Hotel & Kongre Merkezi'nde 21 Kasım'a kadar devam edecek kongrenin ana teması "Sağlık Turizminde Destinasyon Oluşturulması ve Yönetimi" olarak belirlendi.

Sektörün aktörlerini İstanbul'da buluşturacak ve bu alandaki fırsatları değerlendirme platformu niteliği taşıyacak kongrede, Türkiye'nin dünya sağlık turizmi pastasından daha fazla pay alması için yapılması gerekenler de ele alınacak.

Türkiye'de sağlık turizmi destinasyonlarının oluşturulması ve bütüncül pazarlanması konusunda vizyon ve sinerji oluşturması amaçlanan kongrede, dünyada başarılı olan destinasyonlar değerlendirilecek ve Türkiye için neler yapılması gerektiği masaya yatırılacak.

- B2B ile yeni iş fırsatları sunulacak

Kongre, sektöre yatırım yapan kuruluşlara fırsatlar oluşturması adına önemli bir buluşma noktası olacak.

Türkiye ve komşu ülkeler ile Avrupa, Balkanlar, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Orta Asya ve Rusya'dan sağlık turizmi hizmet sunucuları, hasta gönderme potansiyeline sahip doktorlar ve aracı kuruluş temsilcilerinden oluşan alım heyetlerinin katılacağı kongrede, 20 ülke, sağlık bakanı veya üst düzey bürokrat düzeyinde temsil edilecek.

Katılımcılar etkinlikte, B2B (Business to Business) formatında buluşturularak tanıtım-pazarlama faaliyetleri ve iş görüşmeleri gerçekleştirilecek. Bu alandaki tüm kesimleri 2023 vizyonu kapsamında bir araya getirecek kongre, Türkiye'nin sağlık turizmi altyapısını, hizmet kalitesini tanıtmak ve sektörün potansiyelini ortaya koymak açısından önemli bir adım olacak.

Kongre kapsamında, sağlık turizmi alanında markalaşma, dünya çapında kaliteli destinasyon oluşturulması, kaliteli hizmet, kalite garantisi, uygun maliyet ve "üçüncü dünya fiyatına, birinci dünya kalitesinde hizmet" fırsatlarının ve olanaklarının oluşturulması konuları pratik örneklerle ele alınacak, yeni oluşumlara kapı aralanacak.

İletişim ve ulaşım alanındaki gelişmeler, globalleşen dünyada belli bir anlaşma çerçevesinde, isteğe bağlı tıbbi personel mobilizasyonun sağlanması da kongre sayesinde reel olarak uygulanabilirlik fırsatı bulacak.

Kongrede katılımcılar ve paydaşlar, uygun maliyetle kaliteli hizmet alımının nasıl sağlanacağını da ele alacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7353 defa okunmuştur
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim