• BIST 9678.33
  • Altın 2504.672
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.8411
  • Ankara 24 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 17 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 22 °C

Tatile “Baklavasız” Girmeyin

Tatile “Baklavasız” Girmeyin
Yaz geldi, plajlar dolmaya başladı ama siz yaza hazır olmadığınızı mı düşünüyorsunuz? Erkekler, yaza girerken bütün gözlerin üstünüzde olması için ne yapmalısınız? Bütün kış spor yapmaya zaman bulamadıysanız ve yine de baklavalı ve fit bir görünüme sahip
Yaz geldi, plajlar dolmaya başladı ama siz yaza hazır olmadığınızı mı düşünüyorsunuz? Erkekler, yaza girerken bütün gözlerin üstünüzde olması için ne yapmalısınız? Bütün kış spor yapmaya zaman bulamadıysanız ve yine de baklavalı ve fit bir görünüme sahip olmak istiyorsanız bu haberi okuyun
 
Eğer aşırı kilolu değilseniz baklava dilimi görüntülü bir gövdeniz olabilir! Estetik,Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Naci Çelik,  Amerika, İngiltere ve Brezilya’da başarıyla uygulanan vazer sistemini Türkiye’ye getirdi. Bu sistem sayesinde erkekler yaza baklavasız girmeyecek. Tamamen yağlı bir göbeği olmayan, az da olsa spor yapan herkes baklava dilimli karın kaslarına sahip olabilecek. Eğer uzun süreli sportif çalışmalar yapıyorsanız, baklava dilimi görünümlü karın kaslarının oluşmasını beklersiniz. Ancak cilt altı yağ dokusu diğerlerinden farklı olarak kalın olan erkekler ne kadar spor yaparsa yapsın karın kasları baklava dilimi görünümünü almaz. Ayrıca günümüzün hızlı yaşantısında pek çok kişi kasların ortaya çıkması oldukça uzun süreli ve ağır antremanlar gerektirdiğinden buna vakit bulamıyor. Bu durumda Dr. Naci Çelik’in getirdiği bu yeni sistem devreye girerek, saatlerce spor yapmaya zaman bulamayıp buna rağmen kaslı bir karın isteyenlere yardımcı oluyor. Uygulama tamamlandığında, doğal yolla oluşmuş kasların görünümüyle bir farkı olmadığını anlayacak, dokunduğunuzda ayırt edemeyeceksiniz. Bunun sebebi uygulamanın amacının zaten kendi kaslarınızın görünür hale getirilmesi. Genç ve orta yaşlı erkeklere uygulanabilen bu sistemin en önemli özelliklerinden biri ise kişi kilosunu koruduğu sürece yeniden yaptırılmasına gerek olmaması.
5 Soruda Baklava Dilimi
1.Herkese uygulanabilir mi?
Genç ve orta yaşlı,  göbek bölgesinden aşırı yağlanma olmayan, aşırı kilolu olmayan erkeklerde uygulanabilir.
2.Operasyon nasıl yapılıyor ve hemen işime dönebilir miyim?
Göbek bölgesindeki fazla yağlar alınarak ses dalgalarıyla kaslarınıza baklava dilimi görüntüsü veriliyor. 2 gün içinde normal yaşantınıza dönüyorsunuz.
3.Bu görünümü korumak için özel bir çalışma yapacak mıyım?
Hayır, spor yapmaya devam etmeniz öneriliyor ama özel bir korumaya gerek yok.
4.Sevgilim, arkadaşlarım bu görünümün sonradan oluşturulduğunu anlar mı?
Hayır,uygulama zaten doğal kaslarınıza baklava görünümü kazandırmaktan ibaret.
5.Bu uygulamayı daha çok kimler yaptırıyor?
 Sistemin uygulayıcısı Dr. Naci Çelik; 25-45 yaş arası, çalışan, zamanının bir bölümünü spora ayırabilen ve % 90 bekar erkeklerin bu uygulama için başvurduğunu belirtiyor.
 
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
Op. Dr. Naci Çelik 

www.drnacicelik.com

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 2841 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim